Nézd meg az ADA Madrid kanapéja hogyan ötvözi ezeket az elvárásokat!

ADA Madrid kanapé Rio Art and Design MaxCity

Praktikum és modern design hozzád igazítva

Az osztrák ADA Madrid ülőgarnitúrája tökéletes választás azoknak, akik nem egy hagyományos, megszokott formára vágynak, de a kényelemről sem akarnak lemondani. Az variálhatóságának köszönhetőn kanapét, L és hatalmas U alakú ülőgarnitúrát, díványt, akár ágyneműtartós változatban, és sarokülőganitúrát is lehet rendelni. Az ülőtámla felső része hajlítható, alacsonyabb és magasabb testméret esetében is egyaránt tökéletes.

Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Madrid kanapéról >

Az állítható ülőfelület alapesetben 56 cm mély, amit könnyedén 80 cm-esre növelhetünk, így akár kényelmes fekvésnek adhatunk elegendő teret, és azok is kedvelni fogják, akik felhúzott lábakkal szeretnek ülni. Többfunkciós lábtartó is választható a Madrid garnitúrához, amire plexi lapot is kérhetünk, ebben az esetben, nemcsak puffként, lábtartóként, hanem dohányzóasztalként is használható. Mivel ezek az elemek az ülőfelület magasságával megegyezőek, így könnyedén a kanapéhoz tolva tovább növelhetjük azt.

Testre szabható: Állítható karfa, fejtámla és ülésmélység

Az ADA  Madrid ülőgarnitúra könnyed, trendhez igazodó vonalvezetése számos hasznos funkciót rejt magában. Az Y mintás steppelt felület szép mintázata akkor sem "torzul", ha hátrahajtjuk a háttámlákat, ezzel a funkcióval nincs szükség külön fejtámaszra, ha alacsonyabbat szeretnénk, egyszerűen hátrahajtjuk. A garnitúrát lehet állítható vagy fix karfákkal rendelni. Az állítható karfa esetében, annak dőlésszögét tudjuk változtatni, így kényelmes párnaként is használhatjuk.

Vendégágyat lehet kérni kisebb kanapéjába, ami 196 x 123 cm, de akár a legnagyobb L alakú lounge sarokgarnitúrájába is választható, ami 314 x 188 cm, így kapunk egy 150 x 265 cm-es ágyat. A különböző kárpitozással és a választható különböző lábakkal egyedi külsőt adhatunk garnitúránknak. A modern formákhoz krómozott fém láb, illetve többféle árnyalatú fa láb is rendelhető ha a padló, vagy más fabútorok színéhez szeretnénk igazítani.

ADA Madrid kanapé állítható fejtámla

ADA Madrid kanapé állítható ülésmélység

ADA Madrid kanapé állítható kartámasz

Szerkezeti felépítése a teljes kényelemért

Háromféle keménységű ülőfelületet lehet kérni. RG35, RG40 és RG50-es habokat. Ezek közül az RG 35-ös hab van az alapárban. A habot ne tévesszük össze a habszivaccsal, a hab hosszabb élettartamú rugalmasabb anyag. A kanapé alapját Nosag hullámrugós felület adja, erre a kerül a poliészter alapú hideghab, ami igen masszív és szinte elnyűhetetlen vagy felár ellenében Formfit  vagy Bultex hideghab változatok. A kárpitozás alatt pedig még egy speciális záró kárpitréteg található. Erre a kiváló alapra választhatunk 450 féle bútorszövetből, 50 féle textilbőrből és 60 féle valódi bőrből.

ADA Madrid kanapé többféle kivitelben lábtartóval is

Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Madrid kanapéról >

Az ADA Madrid ülőgarnitúra a Rio Art & Design bemutatóterem egyik legnépszerűbb ADA modellje. Az itt kiállított modell kipróbálható és a MaxCity lakberendezési áruház földszintjén a 6-os üzletben meg is rendelhető.

Rio Design lakberendezés

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 10-20 óráig