ADA Madrid kanapé Rio Art and Design MaxCity

Praktikum és modern design hozzád igazítva

Az osztrák ADA Madrid ülőgarnitúrája tökéletes választás azoknak, akik nem egy hagyományos, megszokott formára vágynak, de a kényelemről sem akarnak lemondani. Az variálhatóságának köszönhetőn kanapét, L és hatalmas U alakú ülőgarnitúrát, díványt, akár ágyneműtartós változatban, és sarokülőganitúrát is lehet rendelni. Az ülőtámla felső része hajlítható, alacsonyabb és magasabb testméret esetében is egyaránt tökéletes.

Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Madrid kanapéról >

Az állítható ülőfelület alapesetben 56 cm mély, amit könnyedén 80 cm-esre növelhetünk, így akár kényelmes fekvésnek adhatunk elegendő teret, és azok is kedvelni fogják, akik felhúzott lábakkal szeretnek ülni. Többfunkciós lábtartó is választható a Madrid garnitúrához, amire plexi lapot is kérhetünk, ebben az esetben, nemcsak puffként, lábtartóként, hanem dohányzóasztalként is használható. Mivel ezek az elemek az ülőfelület magasságával megegyezőek, így könnyedén a kanapéhoz tolva tovább növelhetjük azt.

Testre szabható: Állítható karfa, fejtámla és ülésmélység

Az ADA  Madrid ülőgarnitúra könnyed, trendhez igazodó vonalvezetése számos hasznos funkciót rejt magában. Az Y mintás steppelt felület szép mintázata akkor sem "torzul", ha hátrahajtjuk a háttámlákat, ezzel a funkcióval nincs szükség külön fejtámaszra, ha alacsonyabbat szeretnénk, egyszerűen hátrahajtjuk. A garnitúrát lehet állítható vagy fix karfákkal rendelni. Az állítható karfa esetében, annak dőlésszögét tudjuk változtatni, így kényelmes párnaként is használhatjuk.

Vendégágyat lehet kérni kisebb kanapéjába, ami 196 x 123 cm, de akár a legnagyobb L alakú lounge sarokgarnitúrájába is választható, ami 314 x 188 cm, így kapunk egy 150 x 265 cm-es ágyat. A különböző kárpitozással és a választható különböző lábakkal egyedi külsőt adhatunk garnitúránknak. A modern formákhoz krómozott fém láb, illetve többféle árnyalatú fa láb is rendelhető ha a padló, vagy más fabútorok színéhez szeretnénk igazítani.

ADA Madrid kanapé állítható fejtámla

ADA Madrid kanapé állítható ülésmélység

ADA Madrid kanapé állítható kartámasz

Szerkezeti felépítése a teljes kényelemért

Háromféle keménységű ülőfelületet lehet kérni. RG35, RG40 és RG50-es habokat. Ezek közül az RG 35-ös hab van az alapárban. A habot ne tévesszük össze a habszivaccsal, a hab hosszabb élettartamú rugalmasabb anyag. A kanapé alapját Nosag hullámrugós felület adja, erre a kerül a poliészter alapú hideghab, ami igen masszív és szinte elnyűhetetlen vagy felár ellenében Formfit  vagy Bultex hideghab változatok. A kárpitozás alatt pedig még egy speciális záró kárpitréteg található. Erre a kiváló alapra választhatunk 450 féle bútorszövetből, 50 féle textilbőrből és 60 féle valódi bőrből.

ADA Madrid kanapé többféle kivitelben lábtartóval is

Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Madrid kanapéról >

Az ADA Madrid ülőgarnitúra a Rio Art & Design bemutatóterem egyik legnépszerűbb ADA modellje. Az itt kiállított modell kipróbálható és a MaxCity lakberendezési áruház földszintjén a 6-os üzletben meg is rendelhető.

Rio Design lakberendezés

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 10-20 óráig