Fürdőszobabolt - Webshop

Fürdőszoba webáruházunk azért jött létre, hogy vásárlóink anélkül válogathassanak több ezer termék közül, hogy ehhez ki kellene mozdulniuk otthonukból, munkahelyükről.

Elérhetőség:

Web: https://www.furdoszobabolt.com
Cím: 3900 Szerencs, Rákóczi u. 18. Térképen
Telefon: 06 20 249 1040
Mobil: 06 20 249 1040
info@burkolataruhaz.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Nálunk megtalálja az elképzeléseinek megfelelő fürdőszoba felszereléseket, fürdőszobabútorokat, csaptelepeket, kádakat, mosdókat, zuhanykabinokat egy helyen. A Profil Store Kft. Fürdőszoba webáruháza azért jött létre, hogy vásárlóink anélkül válogathassanak több ezer termék közül, hogy ehhez ki kellene mozdulniuk otthonukból, munkahelyükről. Ha önnek nincs elég ideje, kedve végigjárni a különböző szalonokat, áruházakat, vagy csak kedvező áron szeretne vásárolni, akkor jó helyen jár!

Nálunk megtalálja az elképzeléseinek megfelelő fürdőszoba felszereléseket, fürdőszobabútorokat, csaptelepeket, kádakat, mosdókat, zuhanykabinokat, burkolatokat egy helyen. A kényelmes vásárláson túl lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy felvegye velünk a személyes kapcsolatot. Kérdéseket tehet fel a megrendeléssel, a termékeinkkel kapcsolatban, melyekre telefonon, illetve e-mailben 1 napon belül válaszolunk.

Webáruházunkban csakis minőségi termékeket forgalmazunk. Megtalálhatja kínálatunkban az országban jelen lévő számos elismert gyártó termékeit, mint Ravak, Alföldi, Arezzo, Ferro, Frattini, Huber, Grohe, Hansgrohe, Deante, Alcaplast, M-Acryl, Sapho, Awd, Roca, Wellis, Radaway, Tres, Ravak, Riho, Kuma, T-Boss, és sokan mások. Figyelje folyamatos akcióinkat, hiszen így kedvezményesen juthat hozzá egyes termékeinkhez!

Galéria