Scandinavian Design House – Exkluzív ágyak és matracok, luxus ágynemű

Természetes anyagokból, kézzel készített luxus ágyak és matracok a világ legrangosabb ágykészítőitől. Selyemmel, pehellyel töltött párnák, paplanok, pamutszatén és selyem ágynemű huzatok.

Elérhetőség:

Web: http://www.luxurybeds.hu
Cím: 2045 MAXCity Törökbálint, Tópark u. 1/a. Térképen
Mobil: 06 30 535 8624 és 06 30 588 49 37
info@luxurybeds.hu

A testre szabott kényelem és a páratlan éjszakai pihenés után kutatva a világ legrangosabb ágykészítőivel dolgozunk együtt, hogy megvalósítsuk álmai ágyát. A manufaktúrák évszázados hagyományai, a természetes anyagok és az aprólékos kézimunka nyomán az ágya hosszú évtizedeken keresztül értékes és pihentető alvást biztosít.


Üzleteink a kárpitozott egyedi luxus ágyak, a kézzel készített selyem, gyapjú, lószőr és kasmír matracok széles választékát kínálják. Az exkluzív ágyneműk szinte minden kívánságot kielégítenek a személyes kényelem, design és egyedi stílus tekintetében. A pehellyel és selyemmel töltött párnák, paplanok, az egyiptomi pamutszatén és selyemszatén ágynemű tökéletes éjszakai pihenést biztosítanak.

Forgalmazott márkák: Hästens, Vi-Spring, Treca Interiors Paris, Hypnos

Galéria

Cikkeink

James Marshall matracok boxspring ágyakhoz

James Marshall matracok boxspring ágyakhoz

A 20. század fordulóján egy angol mérnök, James Marshall a legbecsesebb ajándékot kínálta feleségének, a tökéletes éjszakai alvást. Ezzel egy új matractípus született.
Hästens kedvezmény karácsonyig

Hästens kedvezmény karácsonyig

Kényeztesse magát a Hästens legfinomabb ágynemű kollekciójával. Kontinentális, azaz 3 szintes ágy vásárlásakor különleges ajándékcsomaggal kedveskedünk vásárlóinknak október 1. és december 25. között.
Hästens Jubilea ágy - a kényelem magasiskolája

Hästens Jubilea ágy - a kényelem magasiskolája

A Hästens ágymanufaktúra idén ünnepli fennállásának 160. évfordulóját. A svéd Hästens ágykészítő üzemet a szakma egyik legidősebb és legrangosabb képviselőjeként tartják számon a világon.
Vi-Spring life changing

Vi-Spring life changing

Nincs ágy a föld kerekségen amely azt az érzést tudná adni amelyet egy Vi-Spring ágy. Minden ágy egyedileg, kézimunkával, rendelésre készül.