A zord éghajlat igencsak megviseli az emberek szervezetét, kihat a lelki állapotukra. Így számukra különösen fontos a testi és szellemi feltöltődés, a pihentető éjszakai alvás.

Hastens ágyak

Hastens svéd ágy

Hibernálódjon!

Amikor a skandináv tájakra rátelepszik a sötétség és a hó, az északiak a hibernálódáshoz hasonlóan szeretnek aludni. Kedvelik a friss, hideg téli levegőt, a hóesést, és imádnak hazamenni a természetes otthonuk melegébe. A békésen töltött sötét éjszakai órák alatt mélyen alszanak, olyan mélyen, ahogyan csak a természet közelségében lehet. Messze északon a tökéletes alvás összes természetes feltétele teljesül.

Kézi készítésű ágy

Lószőr és gyapjú a hastens ágyban

A skandináv hálószobák közös ismérve, hogy világosak, szellősek, minimalisták, valamint kényelmes és nyugodt környezetet biztosítanak az alváshoz. A természettel való harmónia a skandinávok életének alapeleme. Enélkül nem képzelhető el egyetlen otthon és hálószoba sem. Jól tudják, hogy a tökéletes alvás legfontosabb feltétele a természetes ágy, amely elkészítésének egyenesen mesterei. Kifinomult érzékük van ahhoz, hogy elképesztően kényelmes ágyakat készítsenek. Elsődleges a praktikum, az egyszerűség, a letisztultság, a jó minőség, harmóniában a hagyományokkal.

Hästens kézműves ágyak északról

A tradicionális skandináv ágykészítés a világ alváskultúrájának egyik legmagasabb szintjét képviseli. Kézműves módszereiket évszázadokon keresztül folyamatosan újítják és finomítják, megalkuvás nélkül a minőségre és kényelemre törekedve. Ágyaik elkészítéséhez a gyapjú, pamut és len mellett lószőrt is használnak, amely az ágy megfelelő szellőzését biztosítja. A különböző természetes anyagok egymásra helyezett rétegei a  rugórendszerekkel együtt tökéletes támasztékot nyújtanak és a test teljes ellazulását teszik lehetővé.

Rétegelt matrac a Hastens ágyban

A skandinávok az évszázadok múlása közben megértették, hogyan készíthetnek olyan ágyakat, amelyekben igazán jól esik az alvás. Szoros kapcsolatban állnak a természettel, az általuk felhasznált anyagok is természetesek, környezetbarátok, egészségesek, tartósak, és képesek tökéletes hőmérsékletet fenntartani.

Hatsens komfortos ágyak

Amikor az ember harmóniában él a természettel, felfedezi a hibernációs északi alvásélmény erejét. A mély alvás Önt is feltölti a természet energiáival, kiélezi az érzékeit, fiatalosabbnak  érzi magát és jobb lesz a közérzete. A jó éjszakai alvás erősíti az immunrendszert és segíti a test gyógyuló képességét is, javítja a memóriát és a tanulási képességet, fokozza a fizikai állóképességet és növeli az esélyt a hosszú, egészséges életre. Egy igazán kényelmes, természetes ágy életünk minőségét nagymértékben javítja, így ágyunkat érdemes komoly befektetésként kezelni életünkbe.

Hastens gerinckímélő ágy

Hastens alváskultúra

Hastens logó

Scandinavian Design House Kft.

2045 Törökbálint, Tópark u.1/a. I.em 111. üzlet

www.hastens.com

www.luxurybeds.hu