Hästens Ocean Blue luxury bed

Minden ágyunk csúcsminőség és Svédországban készül kézi munkával, kizárólag legjobb minőségű természetes alapanyagokból. Egy különleges ágy, egyedülálló kék tónussal és fehér díszítéssel, alumínium plakettel, illetve alumínium talpas négyszögletes tölgylábakkal. A Hästens Ocean Blue meghatározó elemei a lágyan lekerekített formák és alátámasztásának kissé merevebb karaktere, ami elősegíti a pihentető alvást.

Az Ocean Blue-ban érezni fogja, hogyan reagál az ágy azonnal a teste súlyára, amint lefekszik. A merevebb karaktert egy bonnellrugós rendszer adja, amit vastagabb huzalmérettel terveztek. A befogadó puhaságot a vastag pamut- és gyapjúrétegek biztosítják a testéhez közelebb.  Az Ocean Blue kockás mintázata abban különbözik a többi Hästens szövettől, hogy szövése különleges texturát ad neki, ami Skandinávia lenyűgöző partvidékét és festői szigeteit idézi. A pamut 100% pamut jacquard szövet mikrobuklé kialakítással, aminek eredménye a Hästens kockás mintázatának egyedülálló tapintása, megjelenése és színe.

Hästens Ocean Blue kézműves ágy kockás szövettel

Hästens kockás fürdőköpeny

A HAGYOMÁNY ÉS A MODERNIDŐK KAPCSOLATA
Az Ocean Blue tisztelgés hagyományaink előtt, mivel a név az 1950-es évekre utal, amikor az MS Gripsholm svéd óceánjáró hajót Hästens ágyakkal szerelték fel, amelyek szilárd, rugalmas és lélegző természetes anyagokból készültek. A természetes anyagokból készült ágyak felszívják és elvezetik a nedvességet – ez különösen hasznos egy óceánjárón, ami mindig ki van téve a párás tengeri levegőnek.

Hästens Ocean Blue ágy plakett

Natural handmade Luxury beds

Kérjen információt közvetlenül a magyarországi forgalmazótól:

Hästens Ágyak - MaxCity

tel: +36 30 535 8624
email: info@luxurybeds.hu

2045 Törökbálint, Tópark u.1/a. I.em 111. üzlet

www.luxurybeds.hu

 Hastens logo