Ez az egyetlen módja az ágykészítésnek amely nemcsak páratlanul és csodálatosan kényelmes és úgy hozzánk simul mint egy kesztyű. Ágyunk olyasvalamivé válik amelyben megbízhatunk, hogy hosszú éveken keresztül értékes és pihentető alvást biztosít. Ha korábban sohasem aludtunk így, az élmény életünket változtatja meg.

Ágykészítés 100 éven keresztül
A gyakorlat tökéletessé tesz. Visszatekintve 1901-re, egy Vi-Spring-nek nevezett vállalat először gyűjtötte össze a szakképzett mesterembereket azon célból, hogy kivételes ágyakat készítsenek. Amíg más vállalatok ahhoz éreztek késztetést, hogy tevékenységüket diverzifikálják az évek során, mi elszántan ragaszkodtunk ahhoz az egy dologhoz, amelyet jól ismertünk. Nem meglepő módon, több mint egy évszázad szorgalmas gyakorlata után rendkívüli módon mestereivé váltunk az ágykészítésnek. Mi voltunk az első ágy gyártó amely zsákrugós matracot készített egyedileg zsákba helyezett rugók alkalmazásával, amely alapjában változtatta meg a korábbi ágykészítést. A zsákrugós matracok olyan minőséget és rugalmasságot tettek lehetővé amelyről korábban álmodni sem mertünk. Bár ezen a téren megvalósítottuk elképzelésünket, továbbra is még jobb módját kell találnunk a kényelmesebb alátámasztás érdekében.

Az ágyaink olyan nagy cirkálóhajók luxus lakosztályában időztek mint a Queen Mary és Titainc és a világ legismertebb luxus szállodái közül is kitüntetnek néhányat. Ágyaink természetesen több ezer kis és nagy, hagyományos és kortárs, luxus és egyszerű hálószobában is megtalálhatók Nagy Britannia-ban és a világ körül. Szeretünk találkozni azokkal az emberekkel, akik az ágyainkat választják. Sokukkal találkoztunk már az évek során, és tudjuk, hogy van bennük egy közös dolog. Nem kötnek kompromisszumot amikor az alvásról van szó, és miután Vi-Spring ágyon aludtak, nincs másik ágy amely ugyanazt a kényelmet adhatná.

Nem csupán egy Vi-Spring ágy, hanem az Ön Vi-spring ágya
A megszokott ágykészítés tulajdonképpen futószalag eljárás amelynek során azonos ágyak tömeggyártása van napirenden. A Vi-Spring azonban nem egy megszokott ágykészítő. Itt minden ágy egyéni igények szerint, rendelésre készül. Az egyetlen lehetséges út egy ilyen ágy elkészítésére, ha teljesen kézimunkával készül. Minden Vi-Spring ágy lényegében egyedi, amelyet alvási szokásunk köré terveznek és építenek. A rugók száma, a tömőanyagok, a kárpit, a varrás; mind létfontosságú összetevője Vi-Spring ágyának, úgy ahogyan azt Ön kéri. Végülis az egyetlen módja, hogy tökéletes ágyat készítsünk. Az ágykészítés mindegyik szakasza kézművesi feladat. A méhsejt szerűen egymáshoz illesztett pamutvászonba burkolt rugók biztosítják, hogy a rugók között ne legyenek rések amelyek a fekvő felületet kevésbé kényelmessé tehetik.

A finom pamut bőséges mennyiségét, a gyapjút és hosszan sodrott lószőrt, az angóragyapjút és selymet összekeverik, szétterítik és végül helyére emelik úgy, ahogyan azt csak egy kézműves mester szeme és keze tud elvégezni. Az oldal-varrások kézimunkája olyan készség, amelyet a mesteremberek hosszú éveken keresztül sajátítanak el. Ez adja a matracok kitűnő, testre szabott befejezését; de messze fontos módon támogatóan erősíti meg a matracéleket, amit a kevésbé exkluzív ágyaknál merev fémrúddal valósítanak meg. Egyetlen Vi-Spring matrac oldalvarrása akár nyolc órát is igénybe vehet.

A tökéletes alap: A Vi-Spring díványa
Meggyőződésünk, hogy egy Vi-Spring matrac még egyszerűen a padlóra helyezve is páratlan fekvőfelület. A végső kényelem érdekében azonban azt javasoljuk, hogy matracát egy Vi-Spring dívánnyal társítsa. A Vi-Spring díványok annyira átfogóan rugóznak és bőségesen anyaggal tömöttek, hogy nagyobb támaszt nyújtanak mint sok más híres és neves matrac önmagában. A legjobb alátámasztás érdekében díványainkat a matracokkal összhangban tervezzük. Így érthető, hogy miért nem létezhet még álmai Vi-Spring ágya. De amikor Ön megálmodja, készen állunk, hogy elkészíthessük azt Önnek.

Egy ágy olyan természetes, mint maga az alvás
Manapság mindenhol mesterséges anyagokat használnak, és ez alól az ágyak belső része sem kivétel. Nem könnyű ugyanis kizárólag természetes anyagokat használni. De amikor Ön olyan meg nem alkuvó, mint mi vagyunk, az teljesen megéri a fáradtságot. A szintetikus anyagok egyszerűen nem lélegeznek úgy mint a pamut, gyapjú és a pamutvászon. És amióta minden nap jó nyolc órát költünk el a matracon fekve, úgy gondoljuk, hogy a matracnak olyan hatékonyan kell lélegeznie, ahogyan csak a természetes anyagok tudnak. Amíg egyes szintetikus ágyakban kényelmetlenül átmelegedhetünk, egy természetes Vi-Spring ágy júliusban hűvösen és januárban meghitt puha melegen tarthat. Ez az amiért a világ minden más ágy gyártójától eltérően úgy döntöttünk, hogy így készítjük ágyainkat. Valójában az egyetlen anyag egy Vi-Spring matracban, amit nem természet hozott létre, az maguk a rugók. Amíg nem találunk természetes alternatívát, magas minőségi vanádiumacélt kell használnunk.

Az egyetlen garancia ami számít
Nem tudjuk hány év luxus kényelemét fogja adni Vi-Spring ágya. Úgy érezzük a minőségnek csak egy garanciája létezik amelyet fel tudunk ajánlani Önnek. Egy, ami egy életen keresztül tart. Ez jelenti azt, nem számít mióta tulajdonosa Vi-Spring ágyának, ha úgy érezné, hogy ágya cserben hagyta a szakszerűtlen készítés miatt, kérdés nélkül megjavítjuk vagy kicseréljük Önnek. Ez a Vi-Spring örök garancia. A legkevesebb, amit tehetünk az Ön kényelme és nyugalma érdekében.

A Vi-spring kézimunkával készíti ágyait a gyerekeknek
Egy jó éjszakai alvás ugyanolyan alapvető fontosságú egy kisgyerek fejlődésében mint az egészséges táplálkozás és rendszeres mozgás. Az alvás szintén fontos szerepet játszik koncentrációban fokozásában az iskolában vagy a játékok során. A Vi-Spring kézimunkával készített egyszemélyes gyerek ágyai 5 éves kortól ajánljuk amelyek testre szabott méretekben a legfinomabb természetes anyagokból készülnek. A Vi-Spring deluxe ágyak megfelelő kényelmet és alátámasztást nyújtanak a gyerekek életének ebben a kulcsfontosságú szakaszában.

A Vi-spring ugyanazt a meg nem alkuvó szemléletet ígéri a gyerekeknek mint amelyet a szüleik elvárnak tőlünk. Minden egyes ágy egyedileg, rendelésre készül, a matracok tömőanyaga a legjobb minőségű 100 százalékban természetes anyagokból készül. A szintetikus anyagok egyszerűen nem úgy lélegeznek mint a pamut, gyapjú és a kalikó. Néhány szintetikus ágy zavarhatja a gyerek alvását azáltal, hogy kényelmetlenül forróvá teszi ágyukat amíg a természetes anyagok júliusban hűvösen, januárban kellemesen melegen tartja ágyukat. Az egyetlen anyag a Vi-Spring matracban amit nem a természet hozott létre, az acélrugók. Ha a szülők tudják, hogy a gyerekük egy olyan ágyban van betakarva, amely lehetővé teszi a jó és folytonos éjszakai alvást, nem csak abban lehetnek biztosak hogy ez jótékonyan hat a gyerekekre, de lehetővé teszi a szülőknek a kényelmes, nyugodt és gondtalan alvást. A több mint 60 különböző matrac és dívány szövetek közül minden gyerek megtalálja igényeit amely a szobához illő legyen akár egy kalóz vagy egy hercegnő szobája. Minden Vi-Spring ágy lényegében eredeti, amelyet arra terveztek és építettek, hogy az alvás életünket változtassa meg.

Vi-Spring Store Budapest

Max-city 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a
Mobil: 30/588 49 37

www.luxurybeds.hu

Rövid áttekintő
A Vi-Spring név onnan ered, hogy a brit vállalat által készített matracokban minden rugó (angolul spring) hatszor (római számmal VI) tekeredik meg. A Vi-Spring volt az első ágykészítő, amely rugós matracokkal állt elő 1901-ben. A vállalat termékei olyan kényelmet és ezáltal alvásélményt nyújtanak, amire semmilyen más bútor nem alkalmas. A Vi-Spring szerint ágyaik képesek megváltoztatni tulajdonosaik életét (life changing). A márka népszerűsége részben a kiváló és különleges alapanyagoknak (gyapjú, kasmír, selyem, angóragyapjú, lószőr,bambusz- és kókuszrostok, stb.) valamint az aprólékos, egyéni kéréseknek teret adó, kézi készítésnek köszönhető. Az ágyak készítéséhez teljesen természetes és környezetbarát alapanyagokat használnak fel, mellőzve mindenfajta szintetikus anyagokat. A Vi-Spring több mint 100 éven keresztül soha nem tért el attól az eredeti filozófiától, hogy a legjobb szaktudást és minőségi anyagokat arra használja, hogy a világ legfinomabb ágyait készítse.