Az óceánjáró végzetes első útjának 100. évfordulójára, a kort hűen tükröző ágyának másolatát készítette el, amely a Titanic Heritage nevet viseli. Az ágy hamarosan Magyarországon is bemutatásra kerül, amelyet kipróbálhatnak az érdeklődők. A Vi-Spring forradalmian új, kézzel készített táskarugós matracai, amelyek 1901-ben törtek utat a világban, a Titanic fedélzetét díszítették amikor az sorsdöntő útjára indult Southamptonból New Yorkba.

Titanic korhű kép

A korai tervek szerint az ágyak teljesen kézimunkával készültek, természetes anyagok keverékét, tiszta angol gyapjút és lószőrt tartalmaztak. Keveset változott azóta az ágyak elkészítési módja, a Vi-Spring ma is a ugyazat a kézműves szaktudást és a legfinomabb természetes anyagokat használja ágyaihoz.

Vi-Spring korhű luxuságy

Vi-Spring korhű luxuságy és matrac reklám

Titanic hálószoba enteriőr korhű kép

A világ első luxus óceánjárójának egyik kiemelkedő sajátossága az volt, hogy az első osztályon utazó dúsgazdag vendégeinek tökéletes éjszakai pihenést biztosítson a Vi-Spring fényűző ágyaival.

Titanic Heritage Vi-Spring luxuságy

VI-Spring luxus matrac lószőrből

A kényelemmel és luxussal nem szakítva több mint 100 éven keresztül, a Vi-Spring ma is folytatja személyre szabott ágyainak készítését luxusjachtoknak, szállodáknak és az otthonok hálószobáiba mindenhol a világban.

Vi-Spring modern és klasszikus luxuságy

Vi-Spring modern és klasszikus luxuságy

Vi-Spring modern és klasszikus luxus gyerekágy

Vi-Spring modern és klasszikus kör alakú luxuságy

Vi-Spring Store Budapest és
Max-City

2045 Törökbálint, Tópark u.1/a.
Tel: +36 23 418 242

www.luxurybeds.hu

www.vispring.com/en-us/

VI Spring