Bordó színű franciaágy

70 év tapasztalattal
1946-ban Walter Croll megnyitotta kis Kárpitos és Ágynemű műhelyét Angliában, a southamptoni Millbrookban. Műhelyének szaktudása hamarosan a növekvő számú kifinomult vevőkör egyre több megrendelését eredményezte. Miután a Union Castle Line luxus óceánjárók teljes flottájának újra berendezését is elnyerte, a fiatal vállalkozás jövője biztosítva lett. A társaság azóta is évről évre folyamatosan növekszik és virágzik, felhasználva azon készségeit, amit a luxus óceánjárókon alkalmazott, hogy megteremtse a magas minőségű, angol luxus ágyak és matracok egyre növekvő választékát. Ma a Millbrook szaktudását az egyesült királyságbeli, európai, és észak-amerikai vásárlók is elismerik és nagyra becsülik, lévén egyik kiemelkedő példája a luxusnak.

Kézműves ágyak
Megnyugtató érzrés, hogy a tömeggyártás napjaiban, található olyan cég, amely teljesen elkötelezett az olyan hagyományos értékek iránt, mint a minőség és a kézműves szaktudás. A Millbrook ágyak tökéletesen tükrözik ezeket a tradíciókat, melyek ágykollekciónk eleganciájában és minőségében kiemelten jelennek meg. Sok éve felismerték, hogy a jó alvás létfontosságú eleme az egészséges életnek, s elősegíti a fizikai és szellemi jóllétet. Soha nem volt időszerűbb, hogy megtapasztalják az alvás luxusát gyönyörűen megalkotott, kézzel készült ágyainkban.

Millbrook ágy

Millbrook természetes kézműves ágy

A Millbrook ágyakat hagyományos módon, kézimunkával, a legnemesebb természetes töltőanyagok felhasználásával kárpitozzák. A brit gyapjú, selyem, pasmina, kasmír és pamut segítségével olyan matracot alkotnak, amely igazán pazar és fényűző. Az egyre erősödő, tisztességes szaktudás visszatérésével az igazi minőség iránti igény is egyre népszerűbbé válik. Millbrook ágyára befektetésként kell tekinteni, nemcsak a benne rejlő minőség, hanem a pompás kényelem miatt is, ami lehetővé teszi, hogy pihenten és felfrissülten ébredjen.

Millbrook szállodai ágy

Millbrook natúr kézműves ágy

Millbrook angol kézműves ágy

Millbrook kézműves magas ágy

Millbrook boxspring ágy

Táskarugók
A táska-rugó az összes csúcsminőségű ágyunk lelke, mindegyiket külön, a saját egyedi zsákjába helyezzük, körbevarrjuk, hogy elszigeteljük a szomszédaitól, megakadályozva, hogy együtt mozogjanak. A duplán rakott és egyedileg kézzel beillesztett táskarugók kiváló alátámasztást nyújtanak. A felső rugósor a súly többségét elnyeli, miközben idomul a test alakjához. Az alsó sorok enyhén ellenállnak, hozzájárulva a teljes alátámasztáshoz és a matrac élettartamához is, mind harmóniában dolgoznak, hogy biztosítsák testének az alátámasztást. Egyedülálló Zonal szegélyrugózásunk extra szilárdságot nyújt a matrac oldalainak, mindkét szélén két sor kemény rugó alkalmazásával. A hagyományosan, kézzel behelyezett táskarugók egyedi alátámasztást nyújtanak a jobb éjszakai alvás érdekében.

Hagymányos kézi oldaltűzés
A kínálatunkban levő minden matrac jellemzője a hagyományos kézi oldaltűzés, amely a szélső rugókat az alsó és felső szegélyhez rögzíti, megelőzve azt, hogy kibújjanak. Az összes közül ez a legmunkaigényesebb, és legkiemelkedőbb szaktudást igénylő művelet. Az oldalvarrást az idősebb kárpitosok végzik, hagyományos hosszú tűkkel és zsinegekkel, hogy megerősítsék a szegélyeket és az éleket. A matracra gyakorolt hatása meglehetősen drámai, megakadályozza a rugók torzulását és megnyúlását teljesen az alvó felület széléig.

Boxspring
A teljesen a széléig rugós, zónás boxspring két alátámasztási szintet nyújtó, egyedülálló rugórendszert tudhat magáénak. A magasabb rugók alátámasztanak a szélen, ezzel megakadályozzák a „kigurulást”, és egy kemény támasztékot jelentő alapot hoznak létre. Minden dívány tömörfából készült, hogy a fenséges matrac súlyát hordozza. A teherhordó összeillesztéseket kézzel rögzítik a tartós teherbírás érdekében. Minden dívány rejtett, lágyan gördülő tömör fém görgőkön áll. A fiókok lágyan futó acél golyóscsapágyakkal felszerelten érkeznek.

Kézzel készült luxuságy

Millbrook boxspring ágy

A legfinomabb természetes anyagok a tökéletes alvásért
A Millbrook ágyak hagyományos tömőanyagok felhasználásával készülnek. A legfinomabb természetes anyagok, mint a brit gyapjú, selyem, pasmina, kasmír és pamut kerülnek a matracokba. Igazán pazar és fényűző matracokat alkotnak.

Egyimpomi pamut
Természetes szál, amely a gyapot gubójában növekszik. Az alvás ideje alatt segít a testtől elvezetni a nedvességet. Gyorsan visszanyeri alakját. Kivételes lágyság és tartósság, kiváló lélegzőképességgel kombinálva.

Millbrook szállodai ágy

Hampshire-i gyapjú
A mesterségesen készült szintetikus anyagoknál sokkal jobban lélegzik. Hűvösen tart nyáron, meleg fészek télen. Természetes termék, mely puha, érzékeny és támogató. Harmonikusan szabályozza a testhőmérsékletet és tartós kényelmet biztosít.

Himalájai pasmina
A pasmina gyapjú a Himalájában őshonos pasmina kecskétől származik. Fényes, lágy esésű szál, ami puha és könnyű súlyú. Egyedülálló, rugalmas és tartós. A végső természetes szálnak páratlan fénye, lágysága és tartóssága van. Csodálatosan puha, tartós, erős és súlytalan természetes szál.

Selyem
A selyem egy természetes szál, melyet a selyemhernyó állít elő, egyike a világ legősibb textilszálainak. A legpuhább luxus érzetét kelti. Az egyik legerősebb természetes szál, egyedülálló kombinációját kínálja hűvösnek és a melegnek egyaránt, melynek következtében egész évben sokoldalúan használható.

Kasmír
A kasmír kecske gyapjának alsó pelyheiből nyert luxus természetes szál. Kifogástalan puhaságot és tartósságot biztosít. Pompás, nedvszívó, rugalmas, puha, elegáns és meleg.

 

Millbrook boxspring ágy

A Millbrook ágyak természetes és boxspring változatait széles bútorkárpit választékkal és fejtámla kialakítási lehetőségekkel keresd a NATURAL LUXURY BEDS bemutatótermében!

NATURAL LUXURY BEDS

MAXCity Lakberendezési központ, 110-111. üzlet

www.luxurybeds.hu

2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a.

Telefon: +36 30 535 86 24 - info@luxurybeds.hu

 Millbrook logo