Ezek az ismérvek a tudatos és megfontolt vásárló jellemzői. Általában a nappali berendezése is tervezést igényel, ezen belül az ülőbútorok, kanapék, fotelek, vagy egy sarokgarnitúra megkomponálása is egy nagyon fontos részfeladat. Éppen ezért nagyon jó, ha saját szemünkkel is meggyőződünk a bútorok formájáról, a méretekről, és a legapróbb részleteket is alaposan átnézzük. A Rio Design Lakberendezés a prémium kategóriás ülőbútorok paradicsoma. Legnagyobb forgalmazója az ADA és Tom Tailor ülőgarnitúráknak, és egyes egyedi, kizárólagosan csak itt forgalmazott modelleket máshol nem találsz meg, sehol az országban.

Ezek a bútorok komoly gyártói háttérrel rendelkeznek, így sokkal szélesebb a kialakítható formák száma, és a minőségellenőrzés is alaposabb. A Rio Design bemutatóteremben ezekből a modellekből, szép számmal találunk, amit kipróbálhatunk, megismerhetjük a bővítés, a kényelmi funkciók lehetőségeit. Az ágyazható, mindennapos alvásra szánt darabokat, kinyithatjuk, vagy akár ki is próbálhatjuk. Kérhetünk motoros mozgatást, állítható karfát, vagy fejtámlát a saját testméreteinkhez, szokásainkhoz igazítva.

A Karácsony előtti nagy bevásárlás a bútorokra is kiterjed. Szeretnénk, ha Ön sem maradna le erről, és még idén otthonában élvezhetné a minőségi modern bútorokat, ezért még a 2015. November 15-ig leadott rendeléseket még a nagy ünnep előtt tudjuk teljesíteni. Válogatásunk természetesen csak egy szelete hatalmas választékunknak, de szeretnénk minél több ötletet adni a választáshoz! Ne feledd, üzletünk hétfőtől szombatig 10 és 20 óra között tart nyitva.

Brüssel ülőgarnitúra az ADA 2015-ös modellje

A Brüssel elemválasztékából egészen nagy méretű U alakú ülőgarnitúra is kialakítható, akár ágyazható és ágyneműtartós formában is. Kisebb és nagyobb L alakok is összeállíthatók az elemiből, ágyazható, ágyneműtartós változatban is. A masszív és precízen megtervezett szerkezetnek köszönhetően a vendégágy is kényelmes fekvést biztosít. Viszont az ágyazható opciónál nem lehetséges motoros ülésmélység változtatás.

Több információ és mérettáblázat itt

Brüssel ülőgarnitúra az ADA 2015-ös modellje

ADA 6826 egyedi ülőgarnitúra

Az ADA 6826 ülőgarnitúra mélyebb ülőfelületű garnitúra, állítható háttámlákkal, ezért az átlagnál magasabb vásárlóink számára is tudjuk ajánlani ezt az ülőgarnitúrát. Az ülőgarnitúra légiessége, szép formája és kényelme az, ami miatt sokan kedvelik. Mindezek mellett vendégágy funkcióval is választhatjuk az ülőgarnitúrát.

ADA 6826 egyedi ülőgarnitúra

ADA 6867 motoros ülőgarnitúra

Az ADA 6867 ülőgarnitúra ideális modell azoknak, akik szeretik az újdonságokat és a kényelmes praktikus ülőgarnitúrát. Legfőbb újdonsága a gombnyomásra növelhető ülőfelület, amit akár a garnitúrán ülve is beállíthatunk a kívánt ülőfelületi nagyságra. Így kényelmesen mélyíthetünk az ülőmélységen, ha magasabb személyek ülnek rá. De, ha délutáni szunyókálásra támad kedvünk, akkor is hasznos ez a funkció, mert a gomb megnyomásával kényelmes fekvőhelyet alakíthatunk ki magunknak.

ADA 6867 motoros ülőgarnitúra

Rio Design bútor

Alakítsd ággyá! ADA Flexy kanapé

Az ADA Flexy ülőgarnitúra ideális méreténél fogva nem nyomja össze a kis tereket, jól mutat garzonlakásokban, és az ágyazható funkciónak köszönhetően egy mozdulattal a nappaliból háló varázsolható.

Több információ és mérettáblázat itt

Alakítsd ággyá! ADA Flexy kanapé

Tom Tailor Heaven Style kanapé

A Tom Tailor, Heaven Style ülőgarnitúra letisztult vonalvezetésű, kissé kubusos formájú, modern, fiatalos modell. A kényelmes, puha hátpárnáknak köszönhetően felüdülés a hátnak, míg az ülőfelület inkább keményebb típusú. Kétféle stílusban rendelhető garnitúra. Az egyik a képen látható Heaven Style, a másik a Casual Stlye. A két stílus között a hátpárnákban van különbség.

Több információ és mérettáblázat itt

Hasonló kialakítású Bella kanapé itt >>

Tom Tailor Heaven Style kanapé

ADA Madrid ülőgarnitúra

Az ADA  Madrid 2014-es modellünk könnyed , trendhez igazodó vonalvezetése számos funkciót rejt magában. Nem egy szokványos darab, a steppelt felület szép mintázata akkor sem "torzul", ha hátrahajtjuk a háttámlákat, ezzel a funkcióval nem lesz szüksége a magasabb vásárlóknak sem külön fejtámaszra. A garnitúrát lehet állítható vagy fix karfákkal rendelni. Az állítható karfa esetében, annak dőlésszögét tudjuk változtatni, így kényelmes párnaként is használhatjuk. Az ülőfelület mélységét is szabályozhatjuk.

Több információ és mérettáblázat itt

ADA Madrid ülőgarnitúra

ADA Nílus vintage stílusú kanapé

ADA 6778, más nevén Nílus modellünket, az egyedi különleges megjelenés és a kényelmes kissé puha ülőfelület. A modell különleges darabja a 284 cm méretű Big Sofa. Természetesen lehet kanapét kisebb méretekben is rendelni. Külön érdekesség a karfára helyezhető "bőrtáska", amiben a távirányítókat tarthatjuk. Tökéletes választás tini szobákba a kisebb méret, 226 x 106 cm, egy homokszínű, lemosható bőrhatású anyaggal bevonva, oldalán a fekete bőrtartóval egzotikus, "kalandos" hatást kölcsönöz a szobának. Több méretben lehet sarkot is kialakítani az elemekből.

ADA Nílus vintage stílusú kanapé

ADA Róma ülőgarnitúra

Terméktulajdonságai közül kiemelkedik a funkcionalitás. Az állítható háttámla és kartámla egyfajta dinamikus ergonómiai megoldás. Az ülőgarnitúra illeszkedik tulajdonosa magasságához vagy ülési-fekvési szokásaihoz. Egy gyors mozdulattal bővíthető vagy igény szerint egyszemélyes fekvőhellyé alakítható az ülőfelület. A karfák állíthatósága is praktikus, akár el is tüntethetőek, növelve ezzel az ülőfelület nagyságát.

Több információ és mérettáblázat itt

ADA Róma ülőgarnitúra

Rio Design lakberendezés

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 10-20