Design állólámpa fehér búrával króm lábbal

Rio Design MAX Light design lámpák kifinomult ízléshez

Ha világítótestet, vagyis lámpát szeretnénk venni, akkor szinte minden esetben konkrét céllal, egy választott funkciónak megfelelően vásárolunk. Egy olvasólámpát az éjjeli szekrényre, egy fantasztikus csillárt a nappaliba az új bútorhoz, vagy egy elegáns állólámpát az olvasósarokba. Véleményünk szerint a lámpa több, mint egyszerű tárgy. Azzal, hogy fényt bocsát ki, hogy fény veszi körül, vonzza a szemet. Ha pedig felhívja magára a figyelmet, akkor annak olyannak is kell lenne, hogy tökéletesen illeszkedjen egy adott enteriőrbe.

Modern design kristály lámpa

A lámpák kiválasztásánál is megmaradtunk az alapkoncepciónknál, hogy bútoraink, kiegészítőink egyediek legyenek és színében, anyagában és nem utolsó sorban megfelelő arányaival jól illeszkedjen a térbe. A Rio Design bemutatóteremben a következő Lámpa típusokat tudod összeválogatni: Beltéri és kültéri lámpa, asztali ás állólámpa, falikarok, csillárok, mennyezetiek és függesztékek, szabályozható fényerejű minimál, modern és klasszikus stílusúak.  Az alapmodelljeink is rendelkeznek valami kis extra tulajdonsággal, ami egyedivé teszi őket. A csúcsmodelljeinket pedig mindenképpen érdemes személyesen is megtekinteni. Fontos megemlíteni, hogy még a legmagasabb kategóriájú világítótesteink árai is meglepően kedvezőek.

Design lámpa üvegbúrával

Modern fekete design lámpa

Kollekciónk kialakításakor szándékosan olyan beszállítókat választottunk, akik különleges formavilágú, sok esetben extrém megjelenésű világítótesteket készítenek. Fontos szempont volt, hogy a klasszikus formájú és funkciójú lámpacsaládokat tudjunk kínálni. Egy modellel, egyazon designjegyekkel a konyhától a nappalin át, a hálószobáig ugyanazt a stílust tudjuk felszerelni és ezzel egységes és elegáns hatást tudunk elérni.

Függeszték étkezőbe

Modern barokk hatású csillár

Azoknak is nagyon széles választékban tudunk kínálni lámpáinkból, akik csak egy-egy kiegészítő darabot szeretnének venni. Exkluzív mennyezeti és függeszték lámpáink vannak olyanok, melynek néhány különlegesek és rendkívül látványosak, már már műalkotásnak minősülnek. Gyönyörű formák, izgalmas alakzatok jellemzik a kristályokból, speciális üvegből készült lámpáinkat. Természetesen a design nem áll itt meg. Az egyszerűnek tartott falikarok vagy állólámpák is különleges letisztult és nemes formavilággal rendelkeznek. Várjuk a MAXCityben található bemutatótermünkben ahol katalógusainkból több ezer lámpa közül lehet választani.

Ipari design stílusú konyhai függeszték

Billenthető minimál design lámpa

Modern és klasszikus stílusú enteriőrbe illő lámpa

Egyedi üveglámpa

Terasz és kültéri lámpák

Krómozott falikar

Rio Design lakberendezés

RIO art & design üzlet

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 10-20 -Vasárnap 10-19