Pintér Antik

Régiségkereskedés, bútorok, csillárok, festmények, szőnyegek, ezüstök, porcelánok 1800 m2-en.

Elérhetőség:

Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 10. Térképen

Weboldalunk: http://www.pinterantik.hu

Telefon: 06 1 311-3030
Mobil: 06-70-553-8267
info@pinterantik.hu

Vállalkozásunkat 1990-ben indítottuk. A jelenlegi Falk Miksa utcai galériánk fokozatosan bővült közel 1.800 négyzetméter alapterületűre. Az üzlet Budapest belvárosában, a galériás negyedben, a Parlamenttől néhány lépésre található. Az épület 1907-ben épült, rendkívül gazdag díszkapuja, gyönyörű lépcsőháza, és fantasztikus pincerendszere sok világhírű filmben tűnik fel. Látványos terei nagyon jó hátteréül szolgálnak az antik és kortárs műtárgyaknak, festményeknek, bútoroknak.

A galéria "horizontálisan és vertikálisan" is több részre oszlik, három szinten, 32 teremben mutatjuk be kínálatunkat a kis vitrintárgyaktól az óriási kastélyberendezésekig, szőnyegtől a csillárig, a reneszánsztól napjainkig. Számosan azért választanak bennünket, hogy nívós, antik bútorokkal rendezzék be reprezentatív tárgyalójukat, dolgozószobájukat, otthonukat, üzlethelyiségüket, de sok olyan apró, de becses ajándéktárgy is gazdára talál nálunk, mint egy-egy arany vagy ezüst nyaklánc, karkötő, cigarettatárca vagy zsebóra. Kínálatunkról könnyen tájékozódhat a bal oldali menüben.

A hely – nagysága és inspiráló terei miatt – időről-időre kulturális rendezvényeknek is helyet ad, így előadások, vetítések, sajtótájékoztatók és társasági események színteréül is szolgál. Zenei programjaink egyre több látogatót vonzanak, kínálatunkban klasszikus- és jazz-koncertek, világzenei előadások szerepelnek.

Galériánk az antik tárgykultúra értékesítése és aukcionálása mellett kortárs művészettel is foglalkozik. 2000-ben megalapítottuk a Pintér Sonja Kortárs Galériát, mely ez idő alatt számos kiállítást rendezett hazai és európai művészeknek.

Rendkívüli terek - rendkívüli árukínálat - rendkívüli események... kérjük győződjenek meg ezekről Önök is személyesen, vagy vegyenek részt egy virtuális sétán a 3D mezőben!
Szeretettel várjuk Önöket:

Pintér Péter és Sonja, valamint a Galéria munkatársai

Galéria