Power üveges étkezőasztal Málta karszékkel

Power üveges étkezőasztal Málta karosszékkel

Rio Design Lakberendezés - az étkezőben is otthon vagyunk


Étkezőasztalaink, étkezőszékeink bármilyen méretű, és stílusú lakásba tökéletesen illenek. Miért? Mert egyedi méretben, színben és kárpitokkal gyártjuk őket. Étkezőasztalaink lehetnek üveg vagy falaposak, fix méretűek vagy akár bővíthetőek.

Lugano étkezőszék Hool dió étkezőasztal

Lugano szék Hool dió asztal

Bútoraink szinte bármilyen méretben és  színben rendelhetőek. Az asztalaink és a székeink tömör fa és fafurnéros anyagok kombinálásával készülnek. Különlegességük, hogy mind a székeink fa részeit, mind az asztalokat lehet rendelni azonos színben vagy már meglévő bútorokhoz is hozzá tudjuk igazítani. Természetesen ha valaki saját tervei alapján szeretné elkészíttetni az asztalt, - bizonyos határokon belül, de erre is van lehetőség.

Hool asztal, Mauri székek

Hool asztal, Mauri székek

Asztalainkhoz több stílusban tudunk székeket ajánlani. A karszékektől a modern tervezésűeken át a klasszikus vonalvezetésűeken nálunk minden forma megtalálható. Több fajta textillel, bőrrel, lemosható textilbőrrel lehet színessé, elegánssá tenni a felületeket. A lemosható textilbőr használata hatalmas előny a konyhák, étkezők világában, mert minden szennyeződés foltmentesen letakarítható és az ára is kedvező. Elegáns  stílusú bőr székeinket is több színben lehet választani és többféle bőrminőséggel. Egyre több lakásban alakítanak ki a konyhákban magasabban lévő asztalfelületeket, amelyekhez bárszéket kínálunk. Divatos szövetekkel, és speciális lemosható szövetekkel is rendelhetők a székek, ezek is  igen kedveltek napjaink lakberendezésében.

Dakota szék Spider kinyitható étkezőasztal

Dakota szék Spider nyitható asztal 

Rio Design lakberendezés

RIO art & design üzlet

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 10-20 -Vasárnap 10-19

 

Spider asztal, Zanzibár karszék

Spider asztal, Zanzibár karszék