Tom Tailor ülőgarnitúrák és ágyak kizárólag a RIO Design bemutatótermében

Ismerje meg a színes és urbánus stílus trendkövető darabjait! A natúr, vibráló, laza elegancia amely  a Tom Tailor ruha kollekcióit jellemzi, egyaránt fellelhető a Tom Tailor bútoraiban is.

Az utóbbi években egyre népszerűbb a fiatalok körében ez a sajátos, könnyen felismerhető designelemeket felvonultató bútormárka. Modern, könnyed, szabados stílusával egyre szélesebb rétegeket hódít meg magának. A TOM TAILOR CASUAL HOME kollekció lehetővé teszi, hogy nappalinkat vagy hálószobánkat egységes stílusban rendezhessük be. A magas minőségű hálószoba bútorok az ülőgarnitúrák és a kiegészítők segítségével tökéletes, és egységes otthont varázsolhatunk magunknak. A CASUAL HOME kollekcióban választhatunk, lazán elegáns ülőgarnitúrákat, kanapékat, ágyakat, foteleket, szőnyegeket, párnákat és egyéb textil kiegészítőket.

A 2013-as nyári kollekció elhozza álmaink otthonát, csodálatos színei és formái mellett kényelmünket szem előtt tartva. Ezeket az élénk színeket, kiegészíthetjük narancs, vörös, barna, színekkel, különleges varrásokkal és díszítő elemekkel.

Big Button Down kanapé

Big Button Down szürke kanapé Tom Tailor

A Tom Tailor Big Button Down kanapé egy átlagosnál nagyobb méretű kanapé. Hozzá puff is rendelhető. Fotelnek pedig a Tom nevű fotelt ajánljuk hozzá. 

Big Cube kanapé

Big Cube kanapé Tom Tailror nagy méret

A Tom Tailor, Big Cube kanapé kéderes varrású, szögletes vonalvezetésű fiatalos ülőgarnitúra. A kanapé extra nagy méretben is választható, vagyis 300 cm hosszú és 122 cm mélységű.
Még több infó a Big Cube kanapéról >

Button Down sarokgarnitúra

Button Down kanapé Tom Tailor

A Tom Tailor Button Down ülőgarnitúra kisebb és nagyobb otthonok praktikus és kényelmes ülőgarnitúrája. Formája nagyon egyedi és kihívó, különösen, ha kontrasztos színkombinációval választjuk a kárpitozást. 

Button Down kanapé

Button Down kanapé

Az ülőgarnitúra alapja Nosag hullámrugós felület. Erre kerül a Poliéter hab, majd üléskárpit ( vlies), amely szőtt fátyolanyag és termikusan erősített, végül pedig maga a kárpitozás.

Tom fotel

Tom Tailor Tom fotel armchair

A Tom Tailor, Tom fotel, egyedi, különleges formájú, forgó talpú fotel. A kényelmes kagyló szerű kialakítás mellett a formája az, ami egyből megragadja a tekintetet.
Még több infó a Tom fotelről itt >

Lounge ülőgarnitúra

Tom Tailor lounge kanape

A Tom Tailor, Lounge kanapé és sarok formában rendelhető modern, fiatalos formájú ülőgarnitúra család. Kényelmes mély ülőfelületű garnitúra, sok párnával különösen jól mutat. Az ülőgarnitúra elemválasztéka tartalmaz sarok és kanapé formájú elemeket.

Soft Cube

Soft Cube kanape Tom Tailor

A Soft Cube fiatalos alacsony háttámlájú ülőgarnitúra. Nagyon egyedi a megjelenése, formája letisztult. Több méretben különböző formájú sarok ülőgarnitúrát választhatunk a standard elemjegyzékből. L és U alakot egyaránt össze tudunk állítani. Ezekbe, egyszemélyes ágynak megfelelő nagyobbítható ülőfelületet, vagy két személyes vendégágyat is kérhetünk.

Big Cushion

Big Cushion kanapé Tom Tailor

A Tom Tailor Cushion ülőgarnitúra meghökkentő és fiatalos formája kisebb és nagyobb lakásokban egyaránt jól mutat. Formája egyedi és kihívó, főleg a fiatal generáció által nagyon kedvelt. A méretválasztéka sem szokványos. Egy személyes sarok elem, egy személyes önálló ottomán, mellett van kanapé változata. A kanapé karfája levehető, vagy rögzíthető.
Még több infó a Big Cushion kanapéról itt található >

Tom Tailor Cushion ágy

Tom Talior ágy, Cushion franciaágy

Jöjjön ki a MaxCitybe, látogassa meg földszinti üzletünket, és próbálja ki ülőgarnitúráinkat, fedezze fel a frissesség, fiatalosság és nem utolsó sorban a minőség érzését! 

Bemutatótermünk:

RIO Design bútorok

www.riodesign.hu

MAXCity 2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.

Tel.: +36 30 249 4496 | info@riodesign.hu