KrisztaArt Lakberendezés - Egyszerűtől a luxusig

Szilágyiné Krisztina mester lakberendező, látványtervező, designer. Több mint másfél évtizedes tevékenysége alatt visszaigazolást nyert, hogy igény van a minőségi lakberendező szolgáltatásra.

Elérhetőség:

Web: https://krisztaart.hu
Cím: 6400 Kiskunhalas, Székely u.5. Térképen
Mobil: +36 20 978-22-95
kriszta.design@gmail.com

 

Szilágyiné Szabó Krisztina vagyok, Kiskunhalason születtem és jelenleg is itt élek férjemmel. Egy leánygyermekünk van, aki Írországban él és dolgozik. 2000-ben kerültem a bútorok közelébe, miután férjemmel megnyitottuk első közös bútor és lakberendezési áruházunkat. Bútorkereskedői tevékenységem alatt a munkából szenvedély lett, az alkotás és a lakberendezés szakmai és személyes érdeklődéssé, önmegvalósítási formává vált. Azóta is imádom a munkám, szeretem az alkotás művészetét. 

2017–ben tanári és elnöki dicsérettel végeztem el a lakberendezői iskolát, valamint alapszintű Archline tervezői vizsgát tettem, amely haladó szintű tervezői tudással egészült ki. 2023 májusában pedig nagy álmom vált valóra azzal, hogy teljesítettem a Junior Art Center Lakberendező Iskola mesterkurzusát, mely által mester lakberendezővé válhattam. 

2018-ban nyitottam meg önálló lakberendezési irodámat Kiskunhalason, ahol tanácsadással, látványtervek készítésével valamint teljeskörű lakberendezési szolgáltatásokkal várom ügyfeleimet. A lakások és családi házak mellett apartmanok, hétvégi házak, panziók és szállodák, valamint irodák enteriőrjének megalkotásával is foglalkozom. Különféle szakmai pályázatokon is szívesen megmérettetem magam, ezen kihívásokból is sokat lehet tanulni, a naprakész tudást és a szakmai fejlődést egyaránt segítik.

Maximalista vagyok, hiszek az igényes, minőségi megoldásokban, hosszú távra szeretek tervezni. Folyamatosan képzem magam, kiállításokra, szakmai napokra járok, nyitott vagyok az újdonságokra, új trendekre. Mindez nagyon fontos számomra, mert így tudok minden igényt kielégíteni a megrendelőim körében.

DÍJAK ÉS KITÜNTETÉSEK, PUBLIKÁCIÓK

    •  2009: Kecskemét Lakásművészeti kiállítás 2. helyezés
    •  2017. június: Archline Cadline hónap képe pályázat 1. helyezés
    •  2018: Style & Draw országos enteriőrtervezési pályázat 2. helyezés
    •  2018. december: Év Pályakezdő lakberendezője szakmai nyertes
    •  2018. december: Év pályakezdő lakberendezője közönség nyertes
    •  2019. április: Archline Cadline hónap képe pályázat 1. helyezés
    •  2019. október: Archline Cadline hónap képe pályázat 1. helyezés
    •  2019. december: Archline Cadline hónap képe pályázat 1. helyezés
    •  2020. január: Az Év fürdőszobája pályázat Leginnovatívabb fürdőszoba nyertes 
    •  2020. október: Országos Style & Draw tervezési pályázat nyertese, Év tervezője díj
    •  2021. május: Országos Halasi Csipke pályázat, Halasi Csipke Kuratórium különdíj
    •  2021: Szép Házak magazinban megjelent munkám
    •  2023: Octogon Deco magazin márciusi számában megjelent munkám 

Galéria

Cikkeink

Egy kicsit más, egy kicsit Provence!

Egy kicsit más, egy kicsit Provence!

Vidéken élő fiatal házaspár keresett meg, hogy a most épülő otthonuk nappali, konyha, étkező, fürdőszoba helyiségeinek belsőépítészeti terveit készítsem el Provence stílusban.
Családi ház a harmónia jegyében 96 m2-en

Családi ház a harmónia jegyében 96 m2-en

A KrisztaArt lakberendezője egy olyan otthont álmodott meg, ahová a családtagok szívesen térnek haza és ház a családi-baráti összejövetelek tökéletes közös helyszíne lehet.