KrisztaArt Lakberendezés - Egyszerűtől a luxusig

Szilágyiné Krisztina - Lakberendező, látványtervező, designer. Több mint másfél évtizedes tevékenységem alatt visszaigazolást nyert, hogy igény van a minőségi lakberendező szolgáltatásra.

Elérhetőség:

Web: https://krisztaart.hu
Cím: 6400 Kiskunhalas, Székely u.5. Térképen
Mobil: +36 20 978-22-95
kriszta.design@gmail.com

2017–ben végeztem tanári és elnöki dicsérettel a lakberendezői iskolát, alap szintű Archline tervezői vizsgát tettem, ami kiegészült a haladó szintű tervezői tudással. Folyamatosan képzem magam, nyitott vagyok az új trendekre, újdonságokra, kiállításokra járok, szakmai előadásokon veszek részt. Mindez nagyon fontos számomra, mert így tudok minden igényt kielégíteni a megrendelők körében. Maximalista vagyok, szeretem az igényes, minőségi bútorokat, hosszú távra szeretek tervezni!

Díjak: 

2009.Kecskemét Lakásművészeti kiállítás II. helyezés.
2018. Otthon Neked Style & Draw enteriőr országos tervezési pályázat II. helyezés.
2018. LOSZ Év pályakezdő lakberendezője szakmai nyertese.
2018. LOSZ Év pályakezdő lakberendezője közönség díjasa.

Lakberendezési konzultáció és tanácsadás, időpont egyeztetést követően a Kiskunhalas Székely utca 5. szám alatt található irodánkban. 

Galéria

Cikkeink

Egy kicsit más, egy kicsit Provence!

Egy kicsit más, egy kicsit Provence!

Vidéken élő fiatal házaspár keresett meg, hogy a most épülő otthonuk nappali, konyha, étkező, fürdőszoba helyiségeinek belsőépítészeti terveit készítsem el Provence stílusban.
Családi ház a harmónia jegyében 96 m2-en

Családi ház a harmónia jegyében 96 m2-en

A KrisztaArt lakberendezője egy olyan otthont álmodott meg, ahová a családtagok szívesen térnek haza és ház a családi-baráti összejövetelek tökéletes közös helyszíne lehet.