Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező árult el nekünk néhány részletet: 

"Kiskunhalas központjában épült meg ez a 130 össznégyzetméterrel rendelkező lakás, amit egy nagyon jó ízléssel rendelkező fiatal lány kapott szüleitől. Határozott elképzelései voltak a lakásbelső stílusát és színvilágát illetően, amely hozzám is közel állt, így nagyon gyorsan egymásra hangolódtunk. A lakásban eredetileg elkészült álmennyezet, elektromos és egyéb műszaki kiállások már megvoltak, de a helyszíni felmérést követően a kivitelezőtől még volt lehetőségem módosításokat kérni ezekkel kapcsolatban. Így az általam elképzelt bútorozást ennek megfelelően tudtam megtervezni.

A főbb helységek megtervezése 2 hónapot vett igénybe. A nappali-étkező-konyha mintegy 40 m2 alapterületű, meghatározó része a lakásnak, ezért egy nagyon elegáns, az Art Deco stílusra jellemző anyagokat használtam, bársonyt és fényes anyagokat jelenítettem meg a látványterveken. Mindenképpen a melegséget szerettem volna hangsúlyozni a barna fahatású és a fényes homokszínű felületek használatával, ezekhez jól illeszkednek a fényes króm és tükör kiegészítők. A lakás többi helységében is konzekvensen vittem végig ezeket az anyagokat és árnyalatokat. A hálószoba 15 négyzetméteres alapterületű, nagy méretű beépített gardrób szekrényén és a nappaliban lévő bársonnyal bevont dekorpanelek itt is megjelennek a falon fejtámlaként. 

Találunk még itt két szobát, az egyik lett a gardróbszoba, amely 13 m2, ez egyben a vendégszoba funkciót is betölt. Mivel a tulajdonos hölgy sminkes végzettségű kialakításra került egy 11 m2-es sminkszoba is. Az egyedi és nőies otthon kialakításánál a minőségi anyaghasználatra törekedtem, a falakon mindenhol Roberto Cavalli tapéta látható, amit a megrendelő is a legjobb választásnak gondolt. Mint minden munkámban, itt is nagyon fontos a funkciók megléte, a jól használhatóság. Nem kizárólag a szépségre és az egyensúlyra törekszem, hanem a hosszú távon működő otthonosságra is. Hiszem, hogy egy jól megtervezett enteriőr sosem lesz unalmas!"

KrisztaArt
www.krisztaart.hu

Telefon: +36 20 978-22-95

Irodánk címe: 6400 Kiskunhalas Székely u. 5.

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező - KrisztaArt Kiskunhalas

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező