Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező mesél nekünk erről a munkáról:

"Fontos tudni erről a munkáról, hogy a megrendelőm Lakberinfo.hu lakberendezési magazinban közzétett Duna menti kétszintes családi ház két hölgy, anya és lánya részére cikke alapján keresett meg. Hasonló stílusjegyekkel szerette volna megterveztetni új építésű házát, amely Budapest közelében épül. Ott az alsó szint 145 m2, felső szint 41 m2. Minden tervezéskor a megrendelő igényeit tartom szem előtt, ez nagyon fontos számomra, e köré építem a saját koncepciómat, ezzel alkotok egy egységet a tervezés során. Az alsó szinten a nappali-étkező, konyha-előszoba és egy vendéghálószoba illetve a gyerekek szobája található külön fürdőszobával. Az emeleten alakítjuk ki a szülői hálószobát saját fürdőszobával. 

Alul a főbb helységek különösen magas, helyenként 4,5 és 5,5 méteres belmagassággal rendelkeznek. 
Gépészetileg az egész házban mennyezeti hűtő-fűtő rendszert alakítunk ki, ami mindig komolyabb fejtörést okoz a lakberendezőnek. Ehhez kell ugyanis igazítani a világítást és egyéb belsőépítészeti kialakításokat. Kérésük volt a világos színek és  kristálycsillárok betervezése. Mint mindig, most is igyekeztem a harmónia az extravagáns elegancia és az otthonosság érzetét kialakítani. Magasfényű, nagy méretű burkolólapokat használtam a terveken, a hálószobákban pedig puha szőnyegek kerülnek majd, ezzel is fokozva a luxus és kényelmi érzetet. Mindenképp szerettem volna valamilyen különleges anyagot is bevinni az enteriőrbe, ezért Sicis Vetrite Gem Glass és az új Vetrite Sight kollekcióból terveztem be üvegburkolatokat kék színben. 

Az emeleten találjuk a szülői hálót, amit némileg átalakítottam az eredeti tervhez képest. A hálószobán belül kellett kialakítani egy fürdőszobát , illetve a páratlanul különleges gardróbszobát is sok-sok tárolási lehetőséggel. Ez külön a megrendelők külön kérése volt. Az hálószoba teljes területe puha szőnyeg borítást kapott, a gardróbszekrényeket pedig üvegajtóval álmodtam meg. Ehhez az összeállításhoz egy kis fésülködő részt is terveztem. Jelenleg a belsőépítészeti látványtervezésnek megfelelően készülnek a műszaki rajzok, ami alapján tovább folytatódik majd az építkezés. Büszke vagyok erre a munkámra is, és megtisztelő volt egyben , hogy megrendelőim rám gondoltak álomotthonuk megtervezésére."

KrisztaArt
www.krisztaart.hu

Telefon: +36 20 978-22-95

Irodánk címe: 6400 Kiskunhalas Székely u. 5.

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező - KrisztaArt Kiskunhalas

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező