Szilágyiné Szabó Krisztina a KrisztaArt Lakberendezés tulajdonosa segítségével többet tudhatunk meg a projekt részleteiről: "Megrendelőimmel már nem ez az első közös projektünk. Ez a közös munka 2023 januárjában vette kezdetét. A szárszói nyaraló belső elrendezés tekintetében nem volt egy jó felosztású, ezért falakat vettünk ki. Egy szobát megszüntettünk és egybe nyitottuk a nappali-konyhával. A fürdőszobánál szintén falak bontásával növeltük a fürdő alapterületét. 

Az alsó szinten a konyha mindössze 5.2 m2, a hálószoba 8 m2, a fürdőszoba 4,7 m2 és a nappali 28 m2 lett. A földszinten a hálószobában és a kis szobából kialakított olvasószobánál az ablakokat nagy méretűre cseréltük, amelyek a padlóig érnek, így nagyobb panoráma nyílik a szép balatoni tájra. A ház belső részét teljesen újraterveztem, semmit nem hagytunk meg.

A legnagyobb kihívást a konyha megtervezése jelentette ugyanis egy teljes értékű konyhát kellett terveznem minden kényelmi funkcióval ellátva. A padlóra kiváló minőségű vinyl kerül, illetve a beltéri ajtókat is prémiumra cseréltük. Az eredetileg rideg festett falakat egy melegebb, otthonosabb érzést adó tapétára cseréltem az egész nyaralóban. Az alsó szintem minden kényelmi funkció megtalálható amit szeretettek  volna a tulajdonosok. Az emeleten a hálószoba 22 m2, a kis nappali amelyet vendégágyas kanapéval terveztem 10 m2 , a fürdőszoba pedig mindössze 6 négyzetméter. Az emeleti részen a bútorozást szériabútorokból oldottam meg, mivel ez így költséghatékonyabb volt.  

Nagy kedvencem a Casamance tapéta amit a hálószobában és a kis nappaliban egyaránt megtalálható, aminek a mintája a vízinövények mintáját idézi, vidám színével ellensúlyoztam a fa lambéria színét és stílusát. Ezt a megrendelőm meg akarta tartani és mivel én ezt tiszteletben tartottam ehhez igazítottam az egész koncepciót, A hálószobában nagy volt a belmagasság, ezért álmennyezetet kapott amelyben süllyesztett spot lámpák kaptak helyet. Az ágy világoskék színe hangulatossá teszi a szoba hangulatát amelynek a színe is igazodik a tapéta színéhez. Egy kis konyha is kérés volt az emeleti hálóban, hogy a vendégeknek akár egy kávét vagy egy teát tudjanak maguknak készíteni. A nyaraló ez év nyár végére elkészül, és hamarosan megoszthatom az elkészült fotókat is."

KrisztaArt
www.krisztaart.hu

Telefon: +36 20 978-22-95

Irodánk címe: 6400 Kiskunhalas Székely u. 5.

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező - KrisztaArt Kiskunhalas

Szilágyiné Szabó Krisztina mester lakberendező