Krisztina gondolatai a tervezés részleteiről:

"Lakberendezőként nagyon sok emberrel találkozom. Akadnak könnyebb és vannak nehezebb tervezési feladatok. Egy ház megtervezése mindig nagy felelősség, de egyben csodálatos feladat is. Így volt ennél a székesfehérvári családi háznál is amit egy szívemhez közel álló házaspárnak és két tündéri kislányuknak terveztem. 

A ház hasznos alapterülete 220 m2, ebből az alsó szint 173 m2, a felső szint ahol a lányok szobái és a fürdőszobájuk található 47 m2. Az építészetileg teljesen átgondolt térrendezést az ott élők szokásainak igazodva készült. Mivel az építkezés előrehaladott állapotban van, így a meglévő kiállásokkal kellett dolgoznom, ami némileg nehezítette a tervezői szabadságot. A földszinten került kialakításra a nappali-konyha-étkező egy légtérben. Ezen túl egy tágas előszoba, dolgozó szoba, vendég WC, a szülői hálószoba és mindkét szülőnek külön fürdőszoba és hozzá tartozó gardróbszoba. Tervezés előtt a házaspárral minden kívánságukat részletesen megbeszéltük beleértve az anyag-, és színhasználatot is.

Ők egy rendkívül  otthonos, elegáns, praktikus belsőépítészeti koncepciót kértek tőlem, amit maximálisan a tér adottságaihoz igazítottan terveztem meg. Minden családtad megkapta amit szeretett volna látni a saját szobájában, különösen kedves nekem a lányok szobái és a fürdőszobájuk. Összehangolt, együttműködő kapcsolatból született meg ez a nem mindennapi enteriőr, amit a család is nagy boldogsággal fogadott. Az építkezést jövő év nyár végére tervezik befejezni, akkor jövök az elkészült képekkel is."

KrisztaArt
www.krisztaart.hu

Telefon: +36 20 978-22-95

Irodánk címe: 6400 Kiskunhalas Székely u. 5.

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező - KrisztaArt Kiskunhalas

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező