A családi ház alapterülete 96 négyzetméter, melyhez csatlakozik egy 13 négyzetméteres Alukov beépített télikert is. A belső terek kialakításában fontos szerepet kapott az elegáns, kifinomult, visszafogott kortárs építészeti stílus alkalmazása. A kevesebb néha több elvét szeretem alkalmazni munkáim során, ez a látványterveken is jó tetten érhető. 

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház bejárat

Mivel minden helyiségben az álmennyezet kialakítása mellett döntöttem, így a függönyök elhelyezése rejtetten, dupla sínen karnisokkal történt. Ez a megoldás lehetővé tette a süllyesztett lámpatestek elhelyezését, melyek naprakész és friss belsőépítészeti designelemmé váltak. Az eredeti alaprajz belső válaszfalai elbontásra kerültek, amit egy egészen új elrendezést váltott fel. A nappalinál a terasz felé eső ajtókat ablakra cseréltük, az új bejárati ajtót pedig a korábbi teraszajtóból alakítottuk át új méretekkel. Az előszobába belépve tágas térbe lépünk, ahova beépített, egyedi tervezésű előszoba szekrények kerültek.

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház étkező

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház nappali Minotti bútor

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház nappali Sicis mozaik, Minotti kanapé

KrisztaArt egyedi bútor a nappaliban

A nappalit az előszobától egy stílusos gerendás, oszlopos rendszerrel választottam el, amibe két fiókos szekrény is került, az egyik fiók az előszoba, a másik az étkező felé néz. A ház lelke a nappali, az étkező és a konyha. Nagy hangsúlyt fektettem a különleges burkolatokra, így került a falra a Sicis Vetrite üvegburkolata, ami hangsúlyos és lenyűgöző eleganciát kölcsönöz a nappalinak. Nagyon szeretem az olasz bútorokat. A nappali kanapéját, a fotelt, a puffot, a dohányzóasztalt és az étkező bútorait a Minotti kollekciójából választottam ki. A nappali médiafalát egyedi gyártású elemekből terveztem. Helyet kapott még itt egy különleges hangulatú bioetanol kandalló is. 

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház szigetes konyhabútor

Ügyfeleim étkezési szokásaikhoz, valamint a gyakran nagyobb családi és baráti összejövetel létszámához igazodva alakítottam ki a konyhát, amikbe a legmodernebb Miele gépek kerülnek. A konyhai korpuszt egy különleges anyagból a Fenix Nanotech-ből terveztem. Szeretem a különleges lámpák formáit, hangulatát, így került a konyhasziget fölé egy egyedi Eglo Lux Polasso lámpacsoport. A házhoz tartozó teraszhoz Alukov tolóajtós télikert-rendszer kerül, így télen és nyáron akár egy nagyobb társaság is kényelmesen elfér. 

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház konyha lakberendezés

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház vendégszoba

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház vendégszoba

A vendégszoba berendezésénél a nappali hangulatát szerettem volna továbbvinni, egyedileg tervezett szekrénnyel és egy L-alakú kinyitható louge kanapéval. A szülői hálószoba berendezésénél egy egészen merész és egyedi arculatot alakult ki. A falra Wall & Deco tapéták fognak kerülni, az ágy pedig egy Natuzzi Fenice kék bőr változat lesz. Itt a tárolás feladatait egyedi szekrények látják el. A folyosóval szemben került kialakításra a zuhanyzós fürdőszoba saját tervezésű szekrényekkel, amiket szintén a Fenix Nanotech anyagaiból készítünk.

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház fürdőszoba

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház fürdőszoba

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház fürdőszoba

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház hálószoba

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház hálószoba

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház jacuzzi és pergola

KrisztaArt lakberendezés - Alukov télikert

KrisztaArt lakberendezés - Kerti masszázsmedence

KrisztaArt lakberendezés - Családi ház alaprajz

Összességében, minden funkciót kielégítő, elegáns családi otthont sikerült megalkotnom, amit ügyfeleim is nagyra értékeltek. Amennyiben megtetszett önnek a munkám és hasonló stílust szeretne látni otthonában, keressen bizalommal!

KrisztaArt
www.krisztaart.hu

Telefon: +36 20 978-22-95

Irodánk címe: 6400 Kiskunhalas Székely u. 5.

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező - KrisztaArt Kiskunhalas

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező