Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező nyíregyházi ügyfelének tervezett otthonáról mesél: 

"Nagyon örültem a felkérésnek, szeretek új otthonokat tervezni. Ez a legjobb a semmiből szép, élhető otthonokat tervezni felelősséggel, ahol teljesen ki tud bontakozni az alkotói munka. A belsőépítészeti tervekhez átfogó igényfelmérésre volt szükség, a megrendelő igényeit megismerve már szabad volt az út a látványtervek kialakításához. A komplex tervezés két hónapot vett igénybe, alsó színt 44 m2, a felső szint pedig 72 m2-es. 

A koncepcióm az volt, hogy a nagyvonalú tereket nagyméretű márvány mintás burkolatokkal hangsúlyoztam. A kért luxus hatást drága tapétákkal és arany színű lámpákkal, kiegészítőkkel értem el. Egyszerre akartam elegáns és fiatalos valamint trendi és lendületes otthont megalkotni. Az alsó szintre a világos burkolatok, antracit matt felületek és az arany különlegessége jellemző. A bútorok többsége - az étkezőasztal, a székek, illetve a sarokülő - olasz gyártók minőségi termékei. 

A felső szinten helyezkednek el a hálószobák egy vendég-, és egy dolgozó szoba és egy gyermekszoba, gardróbszoba és a nagy pazar fürdőszoba. A hálószobák kialakításánál is törekedtem az egységes szín-, és anyaghasználatra, ami a földszinten is jellemző. A kék szín kísérő eleme az egész lakásnak. Azon túl, hogy a megrendelő is ezt kívánta a kék mélyebb modern árnyalata illik legjobban ehhez a miliőhöz. Minden helységbe luxus lámpákat helyeztem, ezeket szeretem egy gyártótól betervezni a munkáimba mert így biztosan egységes lesz a látvány is. Nagy örömömre szolgált, hogy a megrendelőm maximálisan elégedett volt az enteriőrök terveivel. Már készülnek a műszaki rajzok, hogy a terveknek megfelelően a kivitelezés is zökkenőmentesen és pontosan indulhasson. "

KrisztaArt
www.krisztaart.hu

Telefon: +36 20 978-22-95

Irodánk címe: 6400 Kiskunhalas Székely u. 5.

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező - KrisztaArt Kiskunhalas

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező