Aqualand Straubinger Kft. - Burkolat, szaniter, parketta

Fürdőszoba szaniter, burkolat zuhanymegoldások Budaörsön és Tatabányán. Segítünk a modern fürdőszobád megalkotásában korrekt árakkal.

Elérhetőség:

Web: https://aqualand.straubingerkft.hu/furdoszoba/akcio-kategoria
Cím: 2040 Budaörs, Építők útja 2-4. Térképen
Telefon: + 36 23 414 007
Mobil: + 36 30 / 348 3773
aqualand@straubingerkft.hu


Kártyás fizetés:

Ha fürdőszoba építés vagy felújítás előtt állsz, akkor várunk szeretettel a budaörsi vagy tatabányai bemutatótermünkben. Nálunk megtalálod a stílusodhoz legjobban illő szaniter, mosdó, zuhanyzó fürdőkád összeállítást. Egy fürdőszoba elengedhetetlen része a fürdőszoba bútor. Mi a spanyol Salgar bútorokat forgalmazzunk minőségi kivitelben és vasalatokkal. Találd meg a legszebb burkolatot ha csempéről, padlólapról legyen szó. Mindezekhez versenyképes áron ajánljuk a csaptelepeinket.  

Forgalmazott termékeink és márkáink: 

Burkolat, csempe és, járólap, szaniter, csaptelep, zuhanykabin, zuhanypanel, fürdőszobai kiegészítők, radiátorok, fürdőkád, hidromasszázs kád, ragasztók, segédanyagok, fürdőszoba bútor.

ACO, Ariana Cermaica, Duravit, Grespania, Grohe, Hansgrohe, Imola, Impronta Italgraniti, Keraben, Keros Ceramica, Lafaenza, Laufen, Mapei, Marazzi, Marconi Ceramica, Porcelanosa, Rava, Riho, Salgar


Fürdőszoba Szalonok elérhetőségei:

Aqualand Budaörs
2040 Budaörs, Építők útja 2-4
(Alfa Korzó Shopping Center)
Tel: + 36 23 414 007

Nyitva tartás: Hétfő- Péntek: 10 - 19 óra
Szombat: 10 - 17 óra, Vasárnap: zárva

Aqualand Tatabánya
2800 Tatabánya, Búzavirág u. 8.
Tel: + 36 30 760 6041

Nyitva tartás: Hétfő- Péntek: 9 - 17 óra
Szombat: 9 - 13 óra, Vasárnap: zárva

Galéria

Cikkeink

9 érv a fahatású padlólapok mellett

9 érv a fahatású padlólapok mellett

Ha fahatású padlólapot vagy járólapot szeretnél, akkor ezek az érvek biztosan meggyőznek. Ismerd meg az Aqualand Supergres fahatású olasz burkolatainak sokoldalúságát!
Marazzi spanyol burkolatok

Marazzi spanyol burkolatok

Marazzi spanyol kőburkolatok falra, padlóra, intézményekbe fürdőszobába, nappaliba és kültérre is. A ragyogó burkolaton túl a szép burkolás is fontos. Erre sok szép példát láthatsz ebben a galériában.