A tervezői elképzelés az volt, hogy a Renoir fürdőszoba bútorok klasszikus hatást keltve egyszerre hordozzanak vintage és retró jegyeket is. Ez egy különös eklektika, amit a praktikum és a kifinomultság egyszerre jellemez. A sorozat fő különbsége a lebegő szekrényelemek előlapjaiban rejlik, amelyek a minőséget, a dizájnt és a funkcionalitást ötvözik, ugyanis a legújabb 3D bevonattechnológiával készülnek.

Zöld fürdőszoba bútor

Kék fürdőszoba bútor

Spanyol Salgar fürdőszoba bútor

Fiókos lebegő fürdőszoba szekrény

Tágas alsó fiók bézs színben

Világoskék lebegő fürdőszobabútor

A 3D-s öntött homlokzati kialakítás a hagyományos bútorok klasszikus formáját idézi. Az ultramatt vagy selyemfényű felületet hét színből választhatjuk ki. A külső minőséghez tökéletes belső kialakítás tartozik. A könnyedén mozgó szerelvények is tartós fém elemekből készültek. A bútorfrontokra háromféle kialakítású fogantyút választhatunk több színben. Az előlapokon már megtalálhatók az előfúrások, így a fogantyúk felszerelése gyors és egyszerű.

Zöld mosdó alatti szekrény

Zöld fiókos szekrény

Kék mosdó alatti szekrény

Világoskék faliszekrény fürdőszobába

Látogasson el az Aqualand Fürdőszoba Szalonok budaörsi vagy tatabányai bemutatótermeinek egyikébe, és fedezze fel a Salgar Renoir fürdőszoba bútorokban rejlő szépséget. A szakértő kollégák segítenek a választásban és a rendelés folyamatában.

Aqualand Straubinger Budaörs fahatású padlólap

Web: www.straubingerkft.hu

 Aqualand Budaörs
2040 Budaörs, Építők útja 2-4. (Alfa Korzó Shopping Center)
Telefon: + 36 23 414 007

Nyitva tartás: Hétfő- Péntek: 10 - 19 óra,
Szombat: 10 - 17 óra, Vasárnap: zárva

Aqualand Tatabánya
2800 Tatabánya, Búzavirág u. 8.
Telefon: + 36 30 760 6041

Nyitva tartás: Hétfő- Péntek: 9 - 17 óra
Szombat: 9 - 13 óra, Vasárnap: zárva