Supergres fahatású padlólap, járólap nappaliba

Az eredeti parketta burkolatok szépsége, természetessége vitathatatlan, de van néhány olyan tulajdonságuk, ami miatt nem használhatjuk mindenhol, jobban kell rá vigyáznunk, és ápolnunk is rendszeresen kell, ha hosszú élettartamot szeretnénk elérni. Amikor a hidegburkolat gyártó cégek évtizedekkel ezelőtt megkezdték a fahatású jelleget kialakítani a kőporcelán, vagy greslap felületein, egy új hangulatú burkolat született. A népszerűsége azóta sem csökkent, így évről-évre egyre szebb és érdekesebb változatokkal találkozhatunk. Cikkünkben a budaörsi Aqualand Fürdőszoba Bemutatóterem olasz Supergres burkolataiból válogattunk, és szeretnénk ezeknek a burkolatoknak az előnyös tulajdonságaira felhívni a figyelmet 9 pontban.

Supergres fahatású padlólap, járólap fürdőszoba padló és fal

1. A fahatású padlólap anyagának köszönhetően keményebb, felülete sokkal kevésbé sérülékeny, sokkal nehezebben karcolódik. A többféle kopásállósági osztályba sorolható járólapok garantálják, hogy ez a fontos tulajdonság hosszú évek alatt meg is maradjon, függően az otthoni igénybevételtől.

2. Ahová eddig a parketta szóba sem jöhetett, vagy legalábbis nem mindegyik, azok a vizes helyiségek, elsősorban a fürdőszoba, másodsorban pedig a konyha. A fürdőben semmilyen kárt nem szenved ez a lap, sőt, akár zuhanyzók oldalfala is készülhet belőle. A konyhával ugyanez a helyzet, a padlóra bármi kifolyhat, elcsöppenhet, a padlólapban semmilyen kárt nem tesz. Ha fagyálló változatot használsz beltérben is, akkor a leeső tárgyak sem tesznek kárt a felületben és  sokkal nehezebben törik el a lap.

3. A biztonság a fürdőszobában is nagyon fontos, éppen ezért csúszásmentes felületekkel is kaphatók ezek a burkolatok azon túl, hogy selyemfényű vagy éppen matt a felületük.

4. Egyes változatok fuga nélkül is rakhatók, ebben az esetben a gyártó tökéletesen egyenes, jól egymáshoz illeszthető éleket alakít ki. Ezek az úgynevezett retifikált lapok.

5. A fatüzelésű kandalló mellett is kockázatos a valódi parketta használata. A kipattanó parázs nem csak veszélyes, de idővel apró égett foltokat hagy. Mindez a fahatású járólapról könnyen eltávolítható.

6. A fahatású lapok ma már igen széles színválasztékban érhetők el, felületük a simától az egészen rusztikusig terjed, a vintage irányzat tökéletes kiegészítője. Helyenként egészen erőteljes színekben is kapható.

7. Hatalmas előny továbbá, hogy ezek a burkolatok kültéren is használható, teraszok burkolataként, nem kell sem a fagy, sem az eső hatásaitól tartani. Ellenáll a jégnek és magas páratartalmat is bírja, az erős napsütésről nem is beszélve.

8. Az első pontban hangsúlyozott magas kopásállóság nagy forgalmú helyeken való használatát is megengedi, éttermek, üzletek, irodák dekoratív burkolatává válhat.

9. Végül pedig egy fontos tulajdonság, a könnyű tisztíthatóság, szárazon és nedvesen egyaránt tisztítható, ellenáll a vegyszereknek, a napi rendszeres takarítás sem jelent gondot.

Supergres fahatású padlólap, járólap nappaliba

Supergres fahatású padlólap, járólap étkezőbe

Supergres fahatású padlólap, járólap selyemfényű

Supergres fahatású padlólap, járólap irodába

Supergres fahatású padlólap, járólap nappaliba

Supergres fahatású padlólap, járólap fuga nélkül

Supergres fahatású padlólap, járólap fényes felületű

Supergres fahatású padlólap, járólap előszobába

Supergres fahatású padlólap, járólap falra az étkezőbe

Supergres fahatású padlólap, járólap halszálka mintában

Supergres fahatású padlólap, járólap sötétbarna

Supergres fahatású padlólap, járólap étkezőbe

Supergres fahatású padlólap, járólap világos színben

Supergres fahatású padlólap, járólap szürke színben

Supergres fahatású padlólap, járólap kültérre ragasztás nélkül

 Supergres fahatású padlólap, járólap teraszra

Supergres kerámia lapok

Tudj meg többet a Supergres burkolatokról az Aqualand Fürdőszoba Szalon bemutatótermében, nézd meg a saját szemeddel az aktuális színeket!

Aqualand Straubinger Budaörs fahatású padlólap

Web: www.straubingerkft.hu

 Aqualand Budaörs
2040 Budaörs, Építők útja 2-4. (Alfa Korzó Shopping Center)
Tel: + 36 23 414 007, Fax: + 36 23 414 007

Nyitva tartás: Hétfő- Péntek: 10 - 19 óra,
Szombat: 10 - 17 óra, Vasárnap: zárva

Aqualand Tatabánya

2800 Tatabánya, Búzavirág u. 8.

Tel: + 36 30 760 6041

E-mail: tb@straubingerkft.hu

Nyitva tartás: Hétfő- Péntek: 9 - 17 óra
Szombat: 9 - 13 óra, Vasárnap: zárva