Tapéta Trend - Webáruház és Tapétabolt

Válogatott stílusos tapéta termékek minőségi gyártóktól. Design és luxus tapéta, faliposzter, falmatrica gyerekszobai tapéta házhoz szállítással.

Elérhetőség:

Web: https://tapetatrend.hu
Cím: 1173 Budapest, Pesti út 318. Térképen
Mobil: +36 70 600 0591
info@tapetatrend.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

A Tapéta Trend webáruház felületén trendi tapéta és fali poszter választékot találsz, amivel új minőséget adhatsz a nappalinak, étkezőnek vagy a hálószobának. A válogatásból természetesen a gyerekszobai tapéta választék sem maradhat ki. A kicsiknek és a tiniknek ezen kívül poszterekből, falmatricákból vagy éppen festhető tapétából kínálunk egy remek válogatást. A webáruház felületét könnyen áttekintheted, hiszen választékára szín, stílus, gyártó és további szempontok alapján lehet szűrni. A lakberendezők és belsőépítészek számára, külön felülettel kedveskedtünk, ezzel segítve munkájukat. Igény esetén látványterv készítése, szakmai tanácsadás is elérhető nálunk.

Keress minket a Facebookon is! 

Tapéta Trend logo

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink

Akvarell és metál hátas a tapéta trendekben

Akvarell és metál hátas a tapéta trendekben

Az elmúlt években újra előtérbe került a tapétázás, mert a nyomdaipari technológiák fejlődésének köszönhetően ezek a mai tapéták már közel sem olyanok, mint amilyenekre első pillanatban gondolnánk.
Ezek lesznek a 2020-as tapéta trendek

Ezek lesznek a 2020-as tapéta trendek

A 2020-as tapéta trendről elmondható, hogy színekben gazdag év vár ránk. Új dimenziókat nyit meg a kültéri vagy a mennyezeti tapéta és a konyhákban is új területeket hódítanak meg ezek a burkolatok.