Textilhatású mosható tapéta

Ha egyedi tapétát keresel, akkor fedezd fel és vásárold meg személyesen! A modern tapéták újra reneszánszukat élik, és egyre többen keresik fel újra a tapétaboltokat. Trendi, stílusos tapéták természetesen online is beszerezhetők, azonban személyesen mégiscsak több segítséget, ötletet kaphatunk: a Tapéta Trend Budapesti üzletében készséges és hozzáértő eladók segítségével sokkal könnyebb lesz a választás, és garantáltan az Igazival térhetünk haza! Ez különösen fontos akkor, ha saját magunk is boltot üzemeltetünk, és üzletünk belső helyiségéhez keresünk valami nagyon egyedit… Vállalkozásod felvirágoztatása nem csak azon múlik, hogy milyen jó vagy abban csinálsz, hanem azon is, hogyan érzik magukat nálad a vendégeid! 

Cikkünkben ezúttal az üzlettulajdonosoknak, vállalkozásoknak ajánlunk remek tapéta ötleteket, kreatív háttér megoldásokat a Tapétabolt Budapest üzletének egyedi kínálatából!

Nézzük, milyen dekorációt válassz a falra, ha önazonos, igazán stílusos üzletbelsőt szeretnél? 

1. Látványos, elegáns megoldások szalonokba, bemutatótermekbe

Az online webshopok és virtuális plázák korát éljük, azonban a személyes interakciók talán még sosem voltak ennyire fontosak mint napjainkban! Mondhatni, elmagányosodott a világ, mindenki bezárkózik a saját kis életébe, és lassan már az üzletekben is mi szolgáljuk ki saját magunkat a pénztárnál. 

Az olyan hosszú távú beszerzéseinknél pedig, mint amilyen a burkolat vagy a tapéta - melyek meghatározzák a belső terek hangulatát, atmoszféráját, és amelyeket jó esetben hosszú évekig, évtizedekig nézünk majd nap mint nap - még fontosabb a hozzáértő segítségnyújtás, a megfelelő szakmai tanácsadás, mint a rövidtávú vásárlásainknál. 

Ha pedig egy elegáns szalonba, bemutatóterembe szeretnéd kiválasztani a megfelelő dekorációt, akkor még inkább azt javasoljuk, hogy ne csak online nézz szét! Érdemes felkerekedned, beszélgetésbe elegyedned az eladókkal is, kérdezned, ötleteket merítened és akár tanácsadást igénybe venned. Szerencsére van számos jó tapéta bolt Budapest utcáin: járd be őket, és találd meg az ott dolgozók segítségével a lehető legodaillőbbet, amivel vendégeidet, vásárlóidat is elkápráztathatod…

Faliposzter márvány mintás

2. Hangulatos, nyugodt atmoszféra az ellazuláshoz

Kozmetikába, masszázs szalonba, vagy egy hangulatos teázóba bizony a megnyugtató, otthonos, a szó szoros értelmében marasztaló légkört kell teremtenünk, és erre a lehető legjobb megoldás egy jól megválasztott tapéta! Ha bizonytalan vagy, akkor jobb ha személyesen választod ki: a tapétabolt Budapest frekventált, jól megközelíthető helyen van, és az ott dolgozó kollégák készséggel segítenek Neked, hogy milyen színt, hangulatot, milyen látványt válassz tevékenységedhez, szolgáltatásod jellegéhez!

Zen hangulatú faliposzter

3. Kreatív szakmákhoz stílusos, kreatív hátterek illenek!

Ami a tapétabolt Budapest üzletének kínálatában nincs, az talán nem is létezik!

Varrodát nyitottál, vagy ruhajavítót? Szuper, mert akkor Te is sokat teszel a környezetünkért, hiszen a régebbi, meghibásodott ruhák megjavítása, felújítása, méretre igazítása szép és nemes feladat, elvégre a ruhaipar ma az egyik legszennyezőbb iparág. Ruhajavítódhoz, varrodádhoz pedig jó, ha olyan hangulatot teremtesz, ami kellően vidám, fiatalos és kreatív. Ahol a hozzád betérők nem csak kellemesen érzik nálad magukat, de azonnal látják, hogy bizony itt egy vérbeli profival van dolguk. És szerencsére nem kell messzire menni a hatásos benyomás, az egyedi hangulat megteremtéséhez:  tapéta bolt Budapest utcáin szerencsére több is van, ahogy más vidéki nagyvárosban is sok szép tapéta kapható, ahol értékes segítséget kaphatsz a vásárláshoz…

Jeans world poszter

4. Hotelszobák, apartmanok előterei, várakozóhelyiség egy magánrendelőben?

Ezeket a kiemelten fontos belső tereket sokszor méltánytalanul elhanyagoljuk! Pedig pont, hogy jóval nagyobb figyelmet kellene kapjanak, hiszen vendégeink itt várakoznak, itt teszik először kényelembe magukat nálunk, s itt alakul ki bennük az első benyomás rólunk, és a vállalkozásunkról. Épp ezért egy hangulatos, stílusos tapéta, egy nem kevésbé impozáns látványt nyújtó fotótapéta jó ötlet! Válasszunk diszkrétet, kellemeset, de látványosat, emlékezeteset, ami megmarad vendégeinkben később is, és ahol jól érzik majd magukat. Ebben is segítünk, ha előtérbe, várakozóhelyiségbe keresel kellemes, de felejthetetlen hangulatot árasztó tapéta megoldásokat: a tapétabolt Budapest belvárosából könnyen megközelíthető, de természetesen online is fogadjuk, sőt segítjük megrendelésed!

Levélmintás design tapéta

5. Gyerekszobák után szabadon: a magánbölcsik, magánóvodák, játszóházak és gyereksarkok is hangulatossá és stílusossá tehetők egy odaillő vlies dizájntapéta háttérrel!

Akár egy trendi állatmintás, akár egy színes, vagy a kedvenc mesefigurák, mesehősök alakjaival dekorált falak között máris jobban megy a játék, kreatívabbak lesznek a kicsik, és jobb hangulatban telnek az ott töltött órák, percek. A tapétabolt Budapest gyerektapéta kínálata legalább olyan változatos és sokszínű, mint a felnőtteknek szóló minták, témák, árnyalatok. Ráadásul ezek a tapéták speciális vinyl anyaguknak köszönhetően nedves ruhával is tisztíthatók, lemoshatók - ha netán bármilyen gyerekbaleset áldozatául esnének is… Gyertek el személyesen, és válogassatok kedvetekre!

Gyerekszobai gepárd mintás tapéta


6. Bio kozmetikába, szépségszalonba ahol natúr termékekkel foglalkozol - a finomság, és a tisztaság lesznek a hívószavak…

A hófehér alapon diszkrét, finom zöld növénymintával, egyszerű de bájos kis botanikus mintával telitalálatot érhetsz el! A tapéta trendek ma ennek kifejezetten kedveznek, hiszen a botanikus tapéta minta ma talán az egyik legfelkapottabb, épp ezért a tapéta bolt Budapest üzletének kínálatában is elképesztően széles skáláját találod meg a botanikus tapéta különlegességeknek. Itt is igaz, amit a gyerek tapéta esetén is írtunk: hogy az innovatív anyag és gyártástechnológia lehetővé teszi ma már a mosható vinyl tapéták kialakítását, ezért mindig makulátlanul tisztán tudjuk őket tartani, hiszen nedves mosogatószeres ruhával, fertőtlenítővel letörölve 100%-ig higiénikus környezetet teremthetünk vendégeink számára is a kozmetikában.

Skandináv stílusú tapéta

És ez most még csak hat kiragadott példa volt, és mennyi minden van még! Kincsekre lelhetsz a Tapétabolt Budapest kínálatában, válaszd ki a számodra leginkább megfelelőt, ami Rólad szól, és amelynek légkörében vendégeid, partnereid is kellemesen érzik majd magukat! Vállalkozásod színterét érdemes kreatívan kialakítani, és feldobni egy igazán odaillő, eredeti tapéta kreációval! 

Tapéta Trend logo
www.tapetatrend.hu

Bemutatótermünk: 1173 Budapest, Pesti út 318.
Telefon: +36 20 535 6911

Webáruházunk telefonszáma: +36 70 600 0591
info@tapetatrend.hu