Marmoleum burkolat

A Marmoleum burkolat alapja a lenmag olaja. A természetes anyagokból készült burkolat sokkal ellenállóbbak a környezet behatásaival szemben. A Marmoleumban még a cigaretta parazsa sem tesz kárt, nem marad nyoma. A tisztítás sem igényel vegyszereket, egy egyszerű feltörlés is tökéletes eredményt biztosít. A Marmoleum burkolat színeit a természet sokféleségéből meríti. Színező vegyületek helyett 100%-ban természetes pigmentanyagokból készítik. 148 különböző árnyalat közül válogathatunk.

Cleartex Kft.
Cleartex Kft.
https://cleartex.hu/
Fő tevékenységi körünk a szennyfogó rendszerek gyártása, szőnyeg és egyéb meleg burkolati kellékek forgalmazása és telepítése. Linóleum és PVC padlóburkolatok, padlószőnyegek tapéták.
Törökbálint | 7 cikk
KPP Hungary - Parketták és padlóburkolatok
KPP Hungary - Parketták és padlóburkolatok
https://kpp.hu
Kährs fapadlók, Bauwerk parketta, Wineo laminált, vinyl és organikus padlók, Upofloor elasztikus padlók. Forbo Marmoleum Tarkett mFLOR linoleum és pvc padlók.
Budapest | 4 cikk
Myfloor Webáruház
Myfloor Webáruház
https://myfloor.hu
A Myfloor melegburkolat webáruház, csak minőségi anyagokból készült, egészségre nem ártalmas, kiváló minőségű egyedi melegburkolatokkal, szőnyegekkel, és személyes szolgáltatásokkal várja kedves vásárlóit.
Törökbálint | 98 termék | 2 cikk