KPP Hungary - Parketták és padlóburkolatok

Kährs fapadlók, Bauwerk parketta, Wineo laminált, vinyl és organikus padlók, Arbiton SPC padlók Classen laminált padlók, 2tec2 szövött vinyl, valamint KPP márkanév alatt futó teljes fa, vinyl és SPC burkolatok teljes kínálata.

Elérhetőség:

Web: https://kpp.hu
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 52. II/4. Térképen
Telefon: +36 30 385 5355
Mobil: +36 30 385 5346
info@kpp.hu

Magyarországon a KPP Hungary Kft. 2003-as megalapítása óta importálja és forgalmazza a nagy múlttal, tapasztalattal és modern gyártási technológiával rendelkező vezető európai gyártók magas minőségű padlóit. Termékkínálatunk kialakításakor elsősorban a fapadlókra fókuszálunk. Széles termékkínálatunkkal és átfogó programmal komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a padlóburkolatok terén. Egyik erősségünk a többéves tapasztalatra épülő közületi és lakossági igények kielégítése.

Cégünk kizárólagos forgalmazója a svéd Kährs által gyártott magas minőségű fapadlóknak, mely a világ vezető parkettagyártók egyike. Képviseljük továbbá a svájci Bauwerk parkettagyár és a német Wineo padlógyártó cég termékeit is, melynek kínálata magába foglalja a lamináltpadlókat, vinyl padlókat, valamint a WINEO Purline organikus padlókat is.

Fa-, vinyl- és SPC-ásványi padlók teljes választékát kínáljuk KPP márkanév alatt. Kínálatunkban megtalálja nem utolsó sorban a Classen laminált, Arbiton SPC és 2tec2 szövött vinyl padlók választékát, amelyek különösen alkalmasak nagy teherbírású közületi helyek burkolására.

Kínálatunk  továbbá tartalmazza a padlókhoz szükséges szegélylécek, alátétek, tisztítószerek és további segédanyagok teljes választékát.

Tekintse meg magyarországi viszonteladói partnereink és a beszerzési források listáját!

Kövess minket a Facebookon és az Instagramon is! 

KPP az Instagramon

KPP a Facebookon

Galéria

Cikkeink

Arbiton a vinyl padlók új generációja

Arbiton a vinyl padlók új generációja

A vinyl padlók világában is folytonos az innováció. Az SPC - Stone Plastic Composite padlók számos előnyös tulajdonságával az otthonok megbízható minőségű burkolata lehet.
Wineo a különleges vízálló laminált padló

Wineo a különleges vízálló laminált padló

A Wineo cég 1991 óta vezető szerepet tölt be a laminált padló piacon. A folyamatos fejlesztéseknek és újításoknak köszönhetően a felülete nagyon ellenálló, vízálló és tartós.
Kährs fapadlók egyenesen Svédországból

Kährs fapadlók egyenesen Svédországból

Minőségi parketták közel 200 színben, országos viszonteladói hálózattal. Keresd a Kährs svéd minőséget, amit ökológiai szempontok figyelembe vételével készítenek.