A születésnapi ajándékok sokfélék lehetnek. Igen még akár egy új padlókollekció is lehet ajándék. Vagy rögtön kettő?

A legrégebbi európai fapadlógyártó, a Kährs két exkluzív fapadló-kollekcióval ajándékozta meg üzleti partnerét a Kratochvíl Parket Profi – KPP Hungary Kft. céget fennállásának 30. évfordulója alkalmából. A két új kollekció az Alpin és a Texture fantázianéven érhető el a vásárlók és tervezők számára.

A rusztikus hangulatú Kährs Alpin és Texture háromrétegű faparketta kollekció három színben,  egyforma tölgyfa dekort kínál olajozott felülettel: natúr tölgy természetes mézes árnyalattal,  gesztenyebarna faszerkezettel (Oak Nature), enyhén pácolt felület világosbarna tónusban (Oak Rohoptic) és piszkosszőke meleg szürke tónusokkal (Dub White) kiegészítve.

Alpin Oak Natur tölgy padló KahrsAlpin Oak Natur - Kährs

Alpin Oak Rohoptik tölgy padló KahrsAlpin Oak Rohoptik - Kährs

Alpin Oak fehér, White tölgy padló KahrsAlpin Oak White - Kährs

Mindkét kollekció felülete erősen kefézett, sok természetes csomórepedést tartalmaz. A Kährs Alpin kollekció rusztikussága a Dynamic  szegmensbe esik, míg a Kährs Texture kollekció a markáns Expressive sorozat része, amit markáns csomók, illetve repedések, feltűnő rajz- és faszerkezet jellemez karakteres színeltérésekkel. A Kährs Texture kollekció rusztikus nyers faanyag jellegét tovább fokozza a fűrésznyomos felület. A panelek klasszikus megjelenését a négy oldalt fózolt élek teszik teljessé.

Texture Oak Nature KahrsTexture Oak Natur - Kährs

Texture Oak Rohoptik KahrsTexture Oak Rohoptik - Kährs

Texture Oak White, fehér KahrsTexture Oak White - Kährs

"Az egylamellás fa dizájn jellegzetes szerkezetű, még rusztikusabb benyomást kelt. Az olyan legnépszerűbb árnyalatokkal kiegészítve, mint a natúr tölgy, fehérített tölgy és pácolt rohoptic, ami még világosabb, mint a Nature változat. A burkolat vastagsága 15 mm, burkolók számára pedig az 5S klikk rendszert emelném ki, amit a legjobb klikk rendszernek tartok a Kährs-től. Lehetővé teszi a gyors, hatékony úsztatott típusú lerakást, akár nagyobb alapterületű helyiségekben megszakított keresztirányú dilatáció nélkül használható, ami egyszerre esztétikus és kényelmes megoldás" - teszi hozzá Benkő Gábor, a Kratochvíl parket profi / KPP/ regionális értékesítési vezetője.

Az Önhöz legközelebbi értékesítési pontot itt találja. 

KPP Hungary Kft.

1036 Budapest, Bécsi út 52. II/4.

mobil: +36 / 30 / 385 5355
mobil: +36 / 30 / 385 5346
www.kpp.hu