Tiissa.hu - Prémium kültéri és beltéri falburkolatok

Esztétikus, ellenálló és hosszú élettartamú falburkolati elemek kültéri illetve beltéri használatra, újrahasznosítható anyagokból.

Elérhetőség:

Web: https://www.tiissa.hu
Cím: 2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 5. A 4. Térképen
Telefon: +3614450127
Mobil: +36704095479
office@tiissa.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

 

Egy megfelelően kiválasztott falpanel megóvja a felületet a sérülésektől, szennyeződésektől, miközben dekorálja azt. Emellett jól bírja a különféle mechanikai behatásokat, kültéren az UV-sugárzást, valamint a vizet.

Beltéri és homlokzati falburkoló panelek

A webáruházunkban kapható belső falburkolatok olyan építészeti elemek, amelyek védik a falat, mennyezetet, a lakó- és kereskedelmi épületeket. Nem véletlen, hogy egyre népszerűbbek, hiszen számtalan előnyük van. A csempehatású beltéri falburkolatok például modern és praktikus megoldást jelentenek a belső tér kialakítása során. Ezek a hagyományos csempék megjelenését utánozzák, de PVC-U anyagból készülnek. Ez egy kis súlyú, tartós, nem utolsósorban könnyen tisztítható felületet eredményező falpanel.

A Motivo termékcsalád vízálló és könnyen tisztítható változatai ideálisak konyhákba, fürdőszobákba, valamint előszobákba egyaránt. Tartósak, könnyen kezelhetőek, hosszú évekig védik a falakat. Kültéri burkolataink felszereléséhez tartószerkezetre van szükség. A tartószerkezet készülhet közvetlenül a falra erősített falécekből vagy fém profilokból. Fontos vízmértékkel vízszintbe állítani. 

A falpanelek felszerelése

A VILO SPC márványhatású falburkolatok otthonfelújítás során szintén hasznos elemek lehetnek. Szép és egyedi burkolást eredményeznek, a felszerelésük pedig sokkal egyszerűbb, mint gondolná. Egy tartós megoldás esetén fontos szempont, hogy a felszerelést követően a helyiség szinte azonnal használható legyen. 

Az SPC vízálló falburkolatok eleget tesznek ennek a kritériumnak. A panelek clickes rendszerűek, így gyorsan és egyszerűen a falra kerülhetnek. A felület megtisztítását követően nincs más dolgunk, mint a burkolatot megfelelő méretre szabni, majd egy ragasztó segítségével felhelyezni a falra. A fürdőszobai használat esetén fontos, hogy az illesztési réseket szilikonnal is ki kell tölteni, így elkerülhetjük az esetleges szivárgási károkat. 

Választható színek és minták

Minden termékcsalád legalább három változatban és három színben készül. Igaz ez a Linerio panelekre is, amik szélességükben és mélységükben is eltérnek egymástól. A polisztirol anyagból készült változatok forró bélyegzőnyomattal lettek bevonva. A modern anyag teljes mértékben újrahasznosítható, tartós és könnyű, emellett egyszerűen tisztítható.

Aki viszont inkább a színes vagy mintás falburkolatokat kedveli, annak sem kell csalódnia. Akadnak virágmintás, inspiráló atmoszférát teremtő kivitelek is, amikkel egy kis természetet csempészhetünk az otthonunkba. A botanikai mintákkal ellátott kollekció lehetőséget ad arra, hogy beltéren is közelebb kerüljünk a természethez. Az esztétikus grafikákkal, levelekkel ellátott kivitelek nagyon egyediek, méretre szabhatóak, így szinte bármely otthonban megállják a helyüket.

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink