Az egyik ilyen csodaszép újdonság, ami szinte azonnal belopta magát a lakberendezési trendek közé, a márványhatású beltéri burkolatok világa. De miért is érdemes ezen egyedi modellek mellett voksolni?

Az időtállóság és a könnyű felszerelés: SPC Vízálló Falburkolatok

Az SPC a burkolat anyagára utaló megnevezés, az angol Stone Polymer Composite kifejezésből ered. Ez az anyag roppant masszív, hisz a gyártás során a műanyag közé kőkompozit kerül. Nagy nyomás hatására sem deformálódnak/törnek. Ezek a burkolatok egyszerűen, ragasztó segítségével felrakhatóak, ráadásul nem igényelnek szakembert.

Márvány mintás falburkolatVILO SPC Márvány hatású hamuszürke beltéri falburkolat 30X60CM

Az apróbb elemek helyett nagyobb panelek (30x60cm, 60x120cm) alkotják őket, ami nemcsak látványosabbá, hanem gyorsabbá is teszi a burkolást. További jó hír, hogy a felszerelést követően a helyiség azonnal használható, miközben minimális mennyiségű kosz és por keletkezik. Tehát azonnal gyönyörű végeredményt kapunk és a takarítás terhétől is megkímél minket. A magas minőségű panelek ellenállnak a szennyeződéseknek, a kávé/tea foltoknak, növényi olajoknak, etil-alkoholnak, ecetsavnak. 

Fehér márvány mintás burkolat

Fürdőszobai márványhatású burkolatVILO SPC Márvány hatású calacatta fehér beltéri falburkolat 30X60CM

Márvány vagy betonmintás Kivitel: Stílusos hangulat

A márvány hatás mindig is a luxus és elegancia jelképe volt. Az SPC falburkolatok több színváltozatban elérhetők, így könnyen megtalálhatjuk az otthonunk stílusához illő variációt. 

Betonhatású falburkolatVILO SPC világos beton hatású beltéri falburkolat 30X60CM

Tudjon meg többet ezekről a falburkolati rendszerekről a Tiissa.hu webshopjában! 

Tiissa webáruház

TIISSA Kültéri és beltéri falburkolatok

www.tiissa.hu

Telefon: +36703845539