Ferenczi Éva és Hunyás-Tóth Adrienn - Studio Trend Interior - Lakberendezés, belsőépítészet

Személyre szabott, egyéniséghez illő környezetet tervezünk - 20 éves szakmai tapasztalattal kínálunk belsőépítészeti megoldásokat és lakberendezési tervezést szálláshelyek, kávézók, irodák, lakóingatlanok számára.

Elérhetőség:

Web: https://www.studiotrendinterior.com
Cím: Budapest, Térképen
Mobil: +36 30 437 6455
eva@studiotrendinterior.com

 

Ferenczi Éva - lakberendező
eva@studiotrendinterior.com

Telefon: +36 30 437 6455


Hunyás-Tóth Adrienn - lakberendező
adrienn@studiotrendinterior.com

Telefon: +36 30 742 5575


Miért minket válassz a tervezéshez?

Mert a megrendelőnek az ötletek összehangolását, könnyebb termékválogatást, az enteriőr gyorsabb megvalósulását jelenti és a megálmodott tér már előre látható 3D fotorealisztikus látványterveken. Mert örömmel tölt el minket, hogy tudásunkkal segíthetünk az emberek közvetlen környezetének alakításában, otthonok és munkahelyek látványos megformálásában.

Cégünk már több, mint 20 éve azon dolgozik, hogy igényes belső tereket alakítsunk ki és újítsunk fel - bármi legyen is az: szálláshely, iroda, étterem, wellness, bemutatóterem, szalon, üzlet, magánlakás… - megrendelőink igényeit szem előtt tartva, a legújabb trendek figyelembevételével, minőségi termékeket ajánlva.

Hogyan dolgozunk?

Szálláshelyed modernizálnád? • Új kávézót vagy éttermet szeretnél nyitni? • Megújítanád a wellness részleget? •    Kreatív környezetté szeretnéd alakítani irodádat? Ha már elhatároztad, hogy változtatni-, vagy valami újat szeretnél, következhet az elképzelések és a helyszín megismerése, javaslat téralakításra, hangulatokra, stílusra, bútorozásra. Miután elkészülnek a végleges tervek - világítási megoldásokkal, burkolatokkal, műszaki rajzokkal - kezdődhet a megvalósítás a mi tervezői segítségünkkel!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és A-tól Z-ig megtervezzük a belső tereket szem előtt tartva igényeidet!

Stúdió Trend

Korábban megjelent cikkeink:

Lakásbemutató

Eklektikus lakberendezés belvárosi lakásban

Ferenczi Éva lakberendező Nádas Tópark Hotel

Galéria

Cikkeink

Izgalmas lakberendezési trendek a 2024-es évre

Izgalmas lakberendezési trendek a 2024-es évre

Megkértük a Studio Trend Interior csapatát, hogy járjon utána a 2024-es lakberendezési trendeknek. Hunyás-Tóth Adrienn lakberendező egy összefoglaló cikkben mutatja be az újdonságokat.