Idén egy 30 szobás szállodai részleggel bővültek, amit lakberendezők tettek vonzóvá.

Nádas Pihenőpark Vasad légifelvétel drónnal

Nádas Tópark Hotel Vasad 4-es út mellett

A Budapesttől néhány kilométerre, a 4-es út tőszomszédságában található Nádas Pihenőparkról már több cikkünkben is beszámoltunk. Legutóbb mint kiemelt esküvői helyszínt mutattuk be, ahová érdemes előre időpontot foglalni, ugyanis a tavakkal övezett csendes, tiszta levegőjű, üde zöld helyszín számos szabadtéri boldogító igen kimondásának volt felejthetetlen helyszíne. A multifunkciós komplexum, a jól felszerelt kalandpark, a konferencia- és rendezvényhelyszínek fokozódó kihasználtsága alakította ki az igényt egy szállodai részleg felépítésére. Ha valaki kikapcsolódni, pihenni szeretne egy vadregényes természet közelében a városok zajától távol, akkor a Nádas Tó Park Hotelben megtalálja a nyugalom és az aktív kikapcsolódás helyszíneit is.

Nádas Tópark Hotel a Nádas Pihenőparkban

Ferenczi Évát a Studio Trend Lakberendezés tulajdonosát és Istók Zsuzsannát az Istók Zsuzsa Interieur tulajdonosát mint a Nádas Tó Park Hotel lakberendezőit kérdeztük a felvetődő tervezési igényekről, ötletekről.

Lakberinfo.hu: - Egy működő pihenőpark, egy tavakkal, kalandparkkal, strandfürdővel, zöld környezettel övezett komplexum hogyan inspirálta a lakberendezőket a szállodai szobák tervezésekor?

Ferenczi Éva, Istók Zsuzsanna: - Megismerkedtünk a szálloda közvetlen környezetével, a szállodához tartozó tavakkal, a tavak melletti csónakházzal, kalandparkkal. Feltérképeztük a környékre jellemző növény- és madárvilágot. A szállodát körülölelő mini paradicsom ihlette a belső anyaghasználatot és formavilágot. Az étteremből kitekintve a tó tükröződő vízfelülete, a természet zöldje és a nádas adott ihletet a tervezéshez. Így választottuk ki az anyagokat, azok textúráit, felületeit. A tervezési koncepció fontos szempontjai voltak a természet közelségén túl a megrendelői igények, melyek szerint a bővítés a meglévő panziót egy magasabb kategóriájú szálláshellyé kellett, hogy emelje. A belső design-nak a természetközeliség mellett, harmonikusan kell szolgálnia a szálloda fő profiljába tartozó esküvők és különböző más rendezvények lebonyolításához szükséges minőségi hátteret, szem előtt tartva a maximális kényelmet és komfortot a szálloda vendégei számára.

Zöld oázis a Nádas Pihenőparkban

Drónos légifelvétel Nádas Pihenőpark

- Milyen légkör és belsőépítészeti megoldások fogadják a recepcióhoz érkező vendégeket?

A szálloda hallját az építkezés folyamán a tulajdonos kérésére nagyméretű szélfogóval növeltük meg, mely során a hall – a recepció területe – sokkal reprezentatívabb, kényelmesebb lett. A valamikori szélfogó kettős belmagasságú terébe érkezve, nagy átmérőjű függesztett gyűrűs, direkt-indirekt világítótestek lebegnek különböző magasságban.  Az óriás kör alakú lámpák szépen illeszkednek a lobbi hátsó részében található bevilágító ablakra. Ez a mennyezeti ablak a tervezés elején sok fejtörést okozott. Fontos volt számunkra, hogy a belső design szerves részévé tegyük. - Végül is e köré építettük fel a lobby belsőépítészeti formavilágát. Nagy kerek lámpák, kör alakú álmennyezeti áttörések, a szélfogó óriási kör lámpái ismétlik a felülvilágító ablak formáját.

A lobbyba íves vonalvezetésű, rejtett világítást rejtő álmennyezetet és íves mennyezeti lámpákat álmodtunk meg. A tervezés folyamán ugyan nem volt tudatos, de a szélfogóba belépő fiatal párok – akik a szállodában tartják esküvőjüket –, óriási világító gyűrűként láthatják a mennyezeti lámpákat. A nagyméretű, tükrös felületű padlóburkolaton színes fotelek, impozáns kanapék, lerakodó asztalkák kaptak helyet. A természet színeit (zöldek, barnák) természetes anyagokkal és modern üvegfelületekkel kombináltuk, melyek megjelennek az egyedi tervezésű recepciós- és bárpulton, a fal- és oszlopburkolatokon és a festett, tapétázott felületeken is. A belépő vendégeket egyedi tervezésű és gyártású nádas motívummal dekorált hatalmas üvegkép fogadja. A folyosókon az álmennyezet kiosztásának ritmusa és a rejtett világítás hangulatos – szem előtt tartva az energiatakarékosságot és a környezet védelmét.

Nádas Tó Park Hotel recepció Tervezte: Ferenczi Éva, Istók Zsuzsanna

Nádas Tó Park Hotel recepció Tervezte: Ferenczi Éva, Istók Zsuzsanna

- Milyen színek, minták és anyagok dominálnak az egyes szobákban, kellett-e egyedi bútorokat, kiegészítőket gyártatni?

Négyféle típusszoba berendezését terveztük meg egyedi bútorokkal. Minden szobában található TV-panel, előszobafal, tároló és lerakó bútorok. Csak más-más méretben az eltérő szobaméretek miatt. Nebraska tölgy bútorlapból és magas fényű, kapucsínó színű bútorlapból terveztük a szoba berendezését. Az asztalok és a polcok extra anyagvastagsággal készültek. A nagyméretű boxspring ágynak kényelmes, könnyen tisztítható fejvéget terveztünk. A természet a tapéták íves, hullámos mintáin, valamint az ágas-bogas tapétákon is fellelhető. A standard, a családi és a superior szobákban zöld, a tóra néző delux szobákban bordó-vörös sötétítő függöny alkalmazkodik a tapéta mintázatához. Az étteremben, a panoráma teremben és a reggelizőben is egyedi ötletekkel találkozhatnak: íves álmennyezeti megoldásokkal, elegáns magasfényű falburkolatokkal, 3D-s tapétákkal, festett üveg pultkialakításokkal, néhol fiatalos design bútort becsempészve.

Igényes szállodai szobák a vasadi Nádas Tópark Hotelban

Igényes szállodai szobák a vasadi Nádas Tópark Hotelban

A Hotel jelenleg a következő szobatípusokat kínálja:

Economy szoba egyágyas
Egyedül tölti az éjszakát? Üzleti úton, vagy átutazóban van? Economy egyágyas szobánk ideális Önnek. Ez az otthonosan berendezett, tetőtéri szoba 140 cm széles franciaággyal rendelkezik, valamint zuhanyzós fürdőszobát, légkondicionálót, tévét, széfet is tartalmaz, így minden kényelmet kielégít.

Economy szoba kétágyas
Régi fogadónk otthonos, kedves, tetőtéri szobája ideális fiatal pároknak egy kellemes, romantikus pihenéshez. A tetőtéri ablakon beszűrődő holdfény nosztalgikus hangulatot kölcsönöz a szobának. A szoba 140 cm széles franciaággyal és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Légkondicionált, tévével, széffel ellátva.

Standard szoba
A Standard szobák, hotelünk új szárnyának kisebb méretű (17m2) kétágyas szobái, melyek széthúzható ágyakkal, zuhanyzós fürdőszobával szereltek. A szobák kényelmét  légkondicionáló, TV, széf, WIFI teszik tökéletessé. A berendezés modern minimal design-t követ, így gondoskodik a meghitt, otthonos hangulatról.

Standard szoba Nádas Tó Park Hotel

Standard szoba Nádas Tó Park Hotel

Standard fürdőszoba Nádas Tó Park Hotel

Superior szoba
Érezze otthon magát párjával a legnépszerűbb Superior szobáink egyikében! Ebből a szobatípusból található a legtöbb hotelünk új épületében. Az erkélyes szobák egy része a parkoló fölé emelkedik, másik része a zöld teraszra nyílik. Kényelmes kétágyas szobák ezek (21-24 m2), melyekben az ágy széthúzható, és amelyek igény szerint pótágyazhatóak is. Nagy részük kádas fürdőszobával rendelkezik. Légkondicionáló, TV, széf, WIFI, hajszárító gondoskodik az Önök kényelméről.

Superior szoba Nádas Tó Park Hotel

Superior szoba Nádas Tó Park Hotel

Superior szoba Nádas Tó Park Hotel

Superior szoba Nádas Tó Park Hotel

Superior szoba Nádas Tó Park Hotel

Superior plus szoba
Superior Plus szobáinkból és erkélyeikről a tóra, a tó természetes, békéjére láthat rá. Itt a madarak és vízi világ hangjaira ébredhet reggelente, este pedig gyönyörködhet a holdfény játékában a tó tükrén. A szobák mérete egységesen 22 m2 alapterületű. A széthúzható franciaágy, kérés esetén pótágyazható. A szoba zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Légkondicionált, TV, széf, WIFI, hajszárító van a szobákban.

Superior plus szoba Nádas Tó Park Hotel

Superior szoba Nádas Tó Park Hotel erkéllyel

Superior szoba Nádas Tó Park Hotel  virágdekoráció

Deluxe szoba
A Delux szobák a tóra néző, magasabb kategóriájú kétágyas szobák, melyekben kinyitható kanapé is található. Ha családjával, gyerekekkel érkezik, akkor ezek egyikét is ajánljuk. A szobák 28 m2 alapterületűek, erkéllyel és kádas fürdőszobával rendelkeznek. Légkondicionáltak, TV, széf, WIFI, hajszárítóval ellátottak.

Deluxe Plus szoba
Akár nászéjszakára, akár más jeles ünnepléshez, vagy csak egy különleges romantikus hangulathoz, ez a szoba kínálja Önnek és párjának a legtökéletesebb élményt és hangulatot. A legnagyobb alapterületű (36 m2) szobánk erkélyes és csodálatos tóparti panorámával rendelkezik. Franciággyal és kinyitható kanapéval, hatalmas, sarokkádas fürdőszobával rendeztük be. Légkondicionált, TV, széf, WIFI, hajszárító elérhető. Külön pótágy kérhető.

Deluxe Plus szoba Nádas Tó Park Hotel

Deluxe Plus szoba Nádas Tó Park Hotel

Deluxe Plus fürdőszoba Nádas Tó Park Hotel

Családi lakosztály
Pihenjen családjával nálunk és élvezze a tóparti panorámát a tóra néző, két külön légterű szobában, melyben az egyik szobában franciaágy, a másik szobában két darab egyszemélyes ágy található. Igény esetén pótágyazhatóak. A lakosztály zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Légkondicionált, TV, széf, WIFI, hajszárító található.

Ha csak átutazóban jár erre, üzleti ügyeit intézi, családi kikapcsolódást szervez ahol fürdési, horgászási, csónakázási lehetőség is van kalandparkkal, csapatépítő tréningnek, konferenciának, előadásoknak, vagy nagyobb esküvőknek keresi remek helyszínt szálláslehetőséget akkor a Nádas Pihenőpark és a Nádas Tó Park Hotel várja szeretettel. Szobafoglalás és információk az alábbi elérhetőségeken és a weboldalakon.

 NÁDAS TÓ PARK HOTEL és NÁDAS PIHENŐPARK

 Cím: 2211 Vasad, Monori út 100.

Telefon: +36 70 953 5092

e-mail: info@nadastoparkhotel.hu

www.nadastoparkhotel.hu

www.nadaspihenopark.hu

A tervezők elérhetőségei:


Ferenczi Éva lakberendező

Ferenczi Éva lakberendező

Telefon: +36-30-437-6455

Web: www.studiotrend.hu


Istók Zsuzsa lakberendező

Istók Zsuzsa lakberendező

Telefon: +36 20 9878175

Web: www.profilakberendezo.hu