Nádas Pihenőpark és Fogadó - A kikapcsolódás élménye!

Nádas Pihenőpark

www.nadaspihenopark.hu

A pihenőpark megálmodóinak elképzelése az volt, hogy egy olyan szórakoztató komplexumot hozzanak létre, ami a szabadidő eltöltésének egy megfelelő helyszíne lehet a Budapestről, a környékről vagy a távolabbról érkezők számára is.

A fogadó

A Fogadó hét tágas és modern kialakítású szobával rendelkezik A szobák légkondicionáltak, LCD SAT tévével, rádióval, széffel, kádas, illetve zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. A szobaár minden esetben tartalmaz reggelit, ingyenes parkolási lehetőséget őrzött parkolóban, ingyenes Wi-Fi használatot az étterem területén, valamint nyáron fürdőzési lehetőséget.

Nádas Pihenőpark Vasad

Nádas Pihenőpark szálloda

Az étterem

A fogadó éttermében a Séf a legváltozatosabb hazai és nemzetközi ötletekkel és ízekkel varázsolja el a vendégeket. A legmodernebb technológiával felszerelt konyhájú étterem közvetlenül a tó partján fekszik, így a kulináris élvezetek mellett a csodálatos panorámában is gyönyörködhetünk. Az étteremben a készpénzen túl bankkártyával, üdülési csekkel, SZÉP kártyával, vagy Erzsébet utalvánnyal is fizethetünk. Az étterem a hét minden napján: 8:00-22:00-ig tart nyitva.

Nádas Pihenőpark étterem

Nádas Pihenőpark étterem

Nádas Pihenőpark étterem

Horgásztó és strandfürdő

Egy igazi élménypark el sem képzelhető víz nélkül. A halfogást kedvelők az 1 hektáros vízfelület horgásztavunkban is szerencsét próbálhatnak, mely stégekkel és szaletlikkel felszerelt parkosított környezetben található.

Nádas Pihenőpark tó

Programok

A szabadidőnk igazi aktív eltöltéséhez számos lehetőség közül válogathatunk. A fürdőzés és napozás szerelmeseit a Tófürdő várja. Akik inkább az erejüket és az ügyességüket szeretnék megmérettetni, nekik a Kalandpark a megfelelő hely, ahol egy komoly akadálypálya kihívásaival kell megküzdeni.

Nádas Pihenőpark kalandpark

Nádas Pihenőpark kalandpark

Nádas Pihenőpark kalandpark

Nádas Pihenőpark lovak

Nádas Pihenőpark állatok

Ha ennél kevésbé adrenalindús kikapcsolódást keresünk, akkor a strandröplabda, a csocsó, az asztaltenisz, vagy a túrakocsizás jöhet szóba. Érdekesség a Ciráki típusú hintó holland fríz versenylovakkal, és a gyerekeknek szánt Póni fogat. De ha nem csak nappal, hanem éjszaka is pörgésre vágyik az ember, akkor ellátogathat a Beach Side klubban, ahol zenés partykról profi dj-k gondoskodnak.

Rendezvények

A Nádas Pihenőpark különterme alkalmas rendezvények konferenciák lebonyolítására is. Itt minden feltétel adott a színvonalas, sikeres előadások megvalósításhoz: internet kapcsolat, csúcsminőségű technikai felszerelések, elsötétíthető ablakok. Igazi házigazdaként a rendezők gondoskodnak a meghívottak, résztvevők ellátásáról, legyen az konferencia, sajtótájékoztató, termékbemutató, partnertalálkozó, vagy egy izgalmas csapatépítő tréning.

Nádas Pihenőpark rendezvényterem

Nádas Pihenőpark rendezvényterem

Esküvő

Egy életre szóló emlék lehet egy vízparti esküvő. A kültérben megrendezett szertartás nagy élmény nem csak a házasulandóknak, de a vendégseregnek is. Erről tanúskodik az is, hogy jó időben kell időpontot foglalni ehhez az eseményhez olyan nagy a népszerűsége. A konferenciaterem ilyenkor átalakul, a dekoratőrök által díszbe öltözik és hajnalig tartó mulatság helyszínévé válik.

Nádas Pihenőpark esküvői helyszín

Nádas Pihenőpark esküvői helyszín

Nádas Pihenőpark esküvői helyszín

Nádas Pihenőpark esküvői helyszín

Nádas Pihenőpark esküvői helyszín

Nádas Pihenőpark esküvői helyszín

Nádas Pihenőpark esküvői helyszín

Reméljük sikerült kedvet csinálnunk mindazoknak, akik szeretnének tartalmas programot, igazi élményeket szerezni maguknak, hogy keressék fel a Budapest közelében Vasadon található Nádas Pihenőparkot.

Nádas Pihenőpark és Fogadó

2211 Vasad, II. külterület 159.

www.nadaspihenopark.hu

www.facebook.com/nadaspihenopark

Telefon: (70) 953 5094

 


Nagyobb térképre váltás