A Studio Trend Interior tervezői által tervezett ágyfejvégek nemcsak praktikusak és esztétikusak, hanem tükrözik az ügyfeleik egyedi ízlését és stílusát is. Az ágyfejvégek nem csupán funkcionális elemek, hanem egy hálószoba hangulatának és stílusának meghatározó részei is lehetnek - mondja Ferenczi Éva. Az egyedi ágyfejvégek különleges megoldást kínálnak azoknak, akik szeretnék személyre szabni hálószobájukat, és egyedi, karakteres hangulatot teremteni otthonukban. 

Elegáns egyedi ágyfejvég

Lehetnek közvetlenül falra rögzítettek, vagy ágyhoz tartozó típusok. Magasság szerint alacsony:
80-90cm magas; Közepesen magas: 120-150 cm magasságig, és e fölött a magas:. 170-180-
cm-ig, vagy teljes belmagasságig, a mennyezetig felfutó típusok.

Na de hol kezdődjön?
Egy vastagabb, karakteresebb megjelenésű típus ráül a padló felületére, ekkor a szobában körbe futó lábazati léc az ágyfejvég panel két oldalánál véget ér, kihagyva azt. Ha kissé filigránabb megjelenésű az ágyfejvég panel, megemelhető a lábazati léc magasságáig. Ez 6-8 cm-től akár 20-24 cm magasság is lehet. Van amikor érdemes a matrac magasságába megemelve elhelyezni. Ebben az esetben az alatta lévő falfelület védelmét egy bútorlap, vagy kárpittal bevont panel pótolhatja.

Ágyfejvég látványterv ötlet 1

Ágyfejvég látványterv ötlet 2

Ágyfejvég látványterv ötlet 3

Méretre gyártott ágyfejvég

Hol érjen véget?
Ideális megoldás, amikor ágyban ülve kényelmesen megtámasztja a hátat és a fejet. Látványos, ha álló helyzetben rápillantva szemmagasságban, vagy kissé afölött ér véget. És “hűha” amikor a mennyeztig felér és akár fel is fut rá. Mint például az alábbi munkáinknál látható. Az üzletek sztenderd kínálatán túl egyedi méretben, formában és magasságban gyártathatunk kárpitos és asztalos szakemberekkel. Előtte érdemes lehet lakberendezővel konzultálni, aki tanácsaival segíthet és akár meg is tervezi, így tökéletesen a lakás stílusához igazítható az ágyfejvég- és a hálószoba dizájn.

Puha bársony ágyfejvég

Alacsony ágyejvég

Milyen széles legyen?
A Studio Trend Interior tervezőiként sok esetben egyedi igényekre tervvariációkat készítünk. Megmutatjuk milyen lehet 160 cm széles és 180 cm, vagy 200 cm széles ágyhoz alakítva ugyanaz az ágyfejvég design. Az is lehet, hogy faltól falig ér, vagy U alakban helyezzük el, de akár “körbeszaladhat” a szoba falán, dekorálva és védve azt.

Rejtett led hálószobában

Igény szerint megmutatjuk 3D látványterveken, hol helyezhető el ideálisan rajta a kapcsoló és
dugalj sor; a falikart és az olvasó lámpát hol rögzítsük. (Ez az asztalos, kárpitos, villanyszerelő
részére is értékes információ)

Pink ágyfejvég

Ferenczi Éva és Hunyás-Tóth Adrienn által tervezett egyedi ágyfejvégek nem csupán bútoralkatrészek, hanem látványos lakberendezési megoldások, melyek kiemelik a hálószoba
egyediségét és hangulatát. Ha Ön is szeretné otthonát egyedivé és különlegessé tenni, és
mindezt profi szakember segítségével megvalósítani, érdemes felkeresni a Studio Trend Interior
lakberendezőit, és együtt álmodni új ágyfejvégről és hálószobáról, amely egy álom lehet,
luxuskivitelben.

Studio Trend

Ferenczi Éva és Hunyás-Tóth Adrienn
Studio Trend Interior

www.studiotrendinterior.com

Telefon: +36-30-437-6455