Étkező és közlekedő

 

Klasszikus nappali nagypolgári lakásban

A tervezői megbízatásunk a már felújított belső tér bútorozása, otthonteremtése, ráncfelvarrás volt. A tervezéskor a felújítás után is megmaradt eredeti fa parkettához, eredeti nyílászárókhoz, taupe falszínekhez, faldekorációhoz és a sötétítő függönyhöz kellett alkalmazkodnunk. A lakás nagypolgári stílusú berendezését a Belvárosi polgári lakások térszervezése, arányai, anyaghasználata eleve meghatározta. Mi az egységes lakáskép kialakításához az egész lakás területén azonos anyagokat és színeket használtunk az általunk tervezett bútorokon. Míg a fa a nemes dió színben, a fehér bútorfront magas fénnyel jelenik meg minden helyiségben. A régi lakás szerkezete és anyagai valamint az új modern bútorok és a régi tárgyak kellemes keveréke egy barátságos, otthonos eklektikát eredményezett a kiadásra szánt lakásban.

Régi házban modern konyha

 

Sárga design fotel

 

Klasszikus hálószoba lakberendezés

 

Hálószoba szobainassal

 

Egyszínű függöny nagy belmagasságnál

 

Bársony ágytakaró

 

Modern kanapé és fehér ópiumasztal

A lakás jó funkcionális használata legalább olyan fontos volt, mint a design, ezért a bútorok belső elrendezése, belső kialakításuk a mai kor emberére van kialakítva. Modern vasalatokkal, fiókokkal és arányokkal. Extra méretű diófa fogantyúját terveink alapján az asztalos a nagy hálószoba bútorához gyártotta le.

Hálószoba elegáns lakberendezéssel

 

Gardróbbal kombinált elegáns hálószoba

A lakásban felhasznált textilek óarany, taupe, bézs, olívai színei, mely megtalálhatóak a párnákon, függönyön, szőnyegen, otthonosságot, melegséget, nyugalmat árasztanak. A szőnyegek az egyik lakberendezési bolthálózat terméke, ugyanúgy, mint a fotel, dohányzóasztal. A párnák, textil kiegészítők egyedileg ebbe a lakásban készültek. Az egyik belvárosi rejtett üzletben egyedi dekortárgyakat, kiegészítőket, kisbútorokat választottunk, amellyel egyedibbé tudtuk tenni az eklektikus enteriőrt.
A megrendelővel egységes koncepciónkon haladva egy elegáns eklektikus lakást hoztunk létre.

A tervezők elérhetőségei:


Istók Zsuzsa lakberendező

Istók Zsuzsa lakberendező

Telefon: +36 20 9878175

Web: www.profilakberendezo.hu


Ferenczi Éva lakberendező

Ferenczi Éva lakberendező

Telefon: +36-30-437-6455

Web: www.studiotrend.hu