Az 50 m2-es újépítésű budapesti lakóparki lakások egy belsőépítész kolléga koncepciója szerint valósultak meg. Az otthonok látványterveit a Studio Trend Interior készítette el, lakberendező szemmel ügyelve a finom részletekre. Az otthonok különleges atmoszférája és figyelemfelkeltő részletei miatt gyorsan gazdára találtak.

Mindkét lakás szinte egy tér (előszoba, nappali, étkező, konyha), ahol csak az intim zónák különülnek el. Puha felületek, vidám textúrák és érdekes belsőépítészeti megoldások várják a lakókat. Az alaphangulatot a világos falfelületek, világos burkolatok adják és a szürke sok-sok árnyalata. A konyhabútor mindkét esetben magasfényű fehér és fahatású bútorlapok kombinálásával készül.

50 m2 lakóparki lakás nappali

Kis étkező okkersárga étkezőszék

Az egyik lakásban a karakteres kék kanapé és okkersárga étkezőszékek mellett 3D-s falpanelek határozzák meg a hangulatot. A nappaliban natúr tölgy bútorlapokkal keretezett hatalmas tükörfelületben köszön vissza a kültér. Itt egy kis dolgozósarok is helyet kapott a nagy teraszajtó mellett.

Üveg tolóajtós gardrób

Modern hálószoba berendezés

Világosszürke fürdőszoba csempe

Zuhanyzós fürdőkád kis lakásban

A másik lakás vidám színei mellé lécezett falfelületek, elegáns natúr színvilág, puha textilek shaggy szőnyeg, kötött takaró, díszpárna halom, és dekorációként a modern klasszikusok faliképei társulnak. A hálószobában az üveg tolóajtós szekrény ajtói mögött felsejlik a karakteres szekrény belső, és emellett a tükörrel kombinált függőleges lécezések érdekes egyedi hangulatot kölcsönöznek az egyébként inkább nőies hálószobának.

Konyha és étkező léces falipanel dekorral

Teraszos lakóparki lakás látványterv

Természetes színekkel berendezett nappali

Studio trend fürdőszoba látványterv

Egyedi tervezésű fürdőszobai bútor

Az új lakókat várja a 3D látványterveken berendezett lakóparki lakás, így már látható előre a hangulat, a stílus, mielőtt még megvalósul a kivitelezés.

Lakásvásárláskor sok esetben érdemes lakberendező szakember segítségét kérni, ezzel időt, energiát megtakarítva. A Studio Trend Interior tervezői, Ferenczi Éva és Tóth Adrienn lakberendezők tapasztalataikkal segítenek, tudják mit, hol érdemes beszerezni és segítenek kiválogatni a termék dömpingből a megálmodott lakóparki otthonhoz illő legjobb termékeket, hogy a végeredmény egy modern, élhető otthon legyen, tele egyedi megoldásokkal. Érdemes őket megkeresni!

Studio Trend

Ferenczi Éva és Tóth Adrienn
Studio Trend Interior

www.studiotrendinterior.com

Telefon: +36-30-437-6455