Ferenczi Éva lakberendező néhány gondolata a megvalósult munkáról: "Megbízóm - egy igazán nőies modern üzletasszony, határozott igényekkel - harmonikus, nőies belső tér kialakítására kért fel. Az elképzelt lakás víziója egy nemes-elegáns fehér otthon, finom kiegészítőkkel, kifinomult megoldásokkal.
Többféle kedvenc hangulat közül ebben a lakásban a nőies vonalat valósítottuk meg: a belső tér karakterét a fényes fehérek és a kiegészítőkben nőies pink árnyalatok határozzák meg. A lakásfelújítás során átbeszéltük a belsőépítészeti lehetőségeket, lakberendezési ötleteket, igazodva a lakás adottságaihoz, meglévő anyagokhoz. Rejtett világítás emeli ki a falfelületeket borító apró mintás tapétákat és magasfényű fehér bútorokat választottunk a puha textilek mellé.

Mesterembereket vontunk be az egyedi bútorok készítésébe: asztalos munkáját dicséri a fiókos étkező komód és az előszobai tükör bőr keretezése. Üveges mester készítette a látványos tükröket és a járható gardrób üveg frontját. Kedvenc darabok a hálószoba különleges formájú éjjeliszekrényei. A konyhabútor a tulajdonos hölgy elképzelései szerint valósult meg a szigetbe épített kihúzható hűtővel, a nappaliban pedig egy design kisasztal páros kapott helyet. A lakás részeként a napfényes erkély lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy a reggeli kávét vagy egy késő délutáni koktélt a természethez közel élvezze. Az anyagválogatások,  a berendezés elrendezése, a közös vásárlások élvezetes hangulatban teltek, és mindennek megtaláltuk a tökéletes helyét. Nagyon izgalmas volt ismét átélni, ahogy egy lakás a régi megoldásokból egyedi, exkluzív kivitelezésű, gyönyörű otthonná változik."

Studio Trend

Ferenczi Éva lakberendező

Web: www.studiotrend.hu

Telefon: +36-30-437-6455