Antik Centrum - Mozaiklap, cementlap, címeres tégla

A szentendrei Antik Centrum 20 éve foglalkozik cementlapok és mozaiklapok kereskedelmével. Új termékek a betonhatású, fahatású gres lapok és a fagyálló kültéri burkolat, metró csempék.

Elérhetőség:

Web: https://www.acdesign.hu
Cím: 2000 Szentendre, Dózsa György út 10/a. Térképen
Telefon: +36-26-318-066
Mobil: +36-20-9577-682
acdesign@acdesign.hu


Házhoz szállítás:

Akár közel 100.000 darabos antik cementlap készletünkből, akár a készleten tartott új gyártású padlólapokból és falicsempékből választ, biztos lehet benne, hogy a cementlappal burkolt terek igazi értéket sugároznak majd.

További termékek: Régi kerítés, kút, szobor, régi bontott építőanyag, bútorveretek, címeres tégla, bélyeges tégla.

Sok-sok év kitartó munkájának köszönhető, hogy az utóbbi időben a belsőépítészek, tervezők, lakberendezők ismét felfigyeltek ezekre az elfeledett, régmúltat idéző mozaik és cementlapokra. Ennek köszönhetően Budapesten és országszerte számtalan szórakozóhelyen, éttermekben, kávézókban és teázókban lehet találkozni a tőlünk vásárolt antik és új gyártású cementlapjainkkal, melyek jó példával járnak el a közízlés formálásában is.

Galéria

Cikkeink

Nagy őszi burkolat Akció az Antik Centrumban

Nagy őszi burkolat Akció az Antik Centrumban

Itt van az ősz és az Antik Centrumba is megérkezett az őszi burkolat akció. 10-30%-os kedvezménnyel kaphatóak most készletről a mintás és egyszínű beltéri cementlap burkolatok.
Különleges nagyméretű burkolat újdonságok

Különleges nagyméretű burkolat újdonságok

Itt a tavasz és itt a burkolás ideje is. Az Antik Centrum új beltéri és kültéri burkolat kollekciókkal várja azokat akik különleges lapokat szeretnének a nappaliba, a konyhába, vagy éppen a teraszra.
Peronda spanyol cementlap imitációk

Peronda spanyol cementlap imitációk

A cementlapok gazdag és izgalmas mintavilága több mint 100 éve hódít az építészetben és a lakberendezésben. Előállításuk lassabb, de már itt van az új generáció!
Burkolatválasztás a sajtüzletbe

Burkolatválasztás a sajtüzletbe

Budapesten a Mammut bevásárlóközpont mögötti Fény utcai piacon találjuk a Sajtost. A sajtüzlet tulajdonosa mindenképpen az Antik Centrum cementlapjaiból szerette volna burkolatot választani de hogy melyiket is, abban egy szakértő tanácsaira volt szüksége.
Egzotikus cementlapok a nagyvilágból

Egzotikus cementlapok a nagyvilágból

Különleges, izgalmas színekben és mintákkal megjelenő új egzotikus cementlapok forgalmazását kezdi meg az Antik Centrum. Az új német VIA járólapok mellett most a szintén új gyártású spanyol, kubai, mexikói, szicíliai és francia lapokkal bővül a választék.
Mire figyeljünk cementlap vásárlásakor?

Mire figyeljünk cementlap vásárlásakor?

A cementlap népszerűségével együtt megnőtt az ilyen lapokat árusító kereskedések száma is. Sokféle eredetű, sokféle minőségű és kidolgozottságú lap került a piacra.