Sőt, mind kedvező induló áron. Ennyi szín megkönnyíti a választást ha burkolattervezés és burkolatvásárlás előtt állunk. A szentendrei székhelyű AC Designt ( régi nevén Antik Centrumot )eddig elsősorban az igazi kincsnek számító régi cementlapjairól ismerhettük. A nagy múltú cégek új gyártású minőségi cementlapjai újjáéledtek és friss színekkel mintákkal láttak napvilágot. Egyre nagyobb az igény a magánszemélyek és a tervezők részéről is, hogy tervezhető mennyiség álljon rendelkezésre egy-egy új gyártású padló- és falburkolatból. Ezt az igényt szeretné kiszolgálni az Antik Centrum a jó minőségéről, tartósságáról, megbízhatóságáról és képhűségéről ismert német VIA burkolólapjaival, melyek néhány hete készültek el a Koblenz melletti gyárban.

Egyszinű VIA Cementlap

Ezeket a lapokat folyamatosan raktárkészleten tartják, így könnyen pótolhatóak a színek, és a lakásfelújítás, vagy az átépítés is jobban tervezhetővé válik. Ezeknek a lapoknak a felhasználása 19 gyönyörű pasztellszínben többféle alternatívát kínál. Alkalmazhatjuk őket szegélyelemként, mintás lapok kiegészítőjeként, de  önmagukban és egymással kombinálva is nagyon jól mutatnak. Lábazati szegélyelem vagy akár látványos patchwork, és konyhai burkolat is kialakítható belőlük.

Hasznos információ, hogy az egyszínű cementlapokat kétféle: 20cm*20cm*1,8cm és 10cm*10cm*1,3cm-es alapméretben áruljuk. Így az esetleg máshol megvásárolt mintás cementlapok hasznos kiegészítője is lehet, abban esetben, amikor az egyszínű cementlap használata a célszerű.

Új egyszínű cementlapjaink első szállítmányait most kedvezménnyel kínáljuk! Nézzünk néhány példát a sokféle felhasználási lehetőségre:

Cementlap Szentendrén

A 20 cm*20 cm*1,8 cm-es kék színű cementlap szegélyelemként, valamint lábazati szegélyként diszkréten jelenik meg.

Cementlap Szentendrén

Világos színű cementlap színazonos mintázott szegélylapokkal zuhanyzóban

Cementlap Szentendrén

Egyszínű fekete járólap szegélyként alkalmazva, ami a zuhanyzó lábazati burkolatánál visszaköszön. 

Cementlap Szentendrén

A 10 cm*10 cm*1,3 cm-es fekete valamint fehér cementlapok, sakktáblára emlékeztető kombinációja remek felhasználási lehetőség kis terek burkolására.

Cementlap Szentendrén

20 cm*20 cm*1,8 cm-es fekete, valamint a 10 cm*10 cm*1,3 cm-es sötétbarna cementlapok kompozíciója minimál belső tér érzetét kelti. A cementlap térhódításához hozzátartozik, hogy egyre több modern enteriőrben is csodálhatjuk.

Cementlap Szentendrén

A sötétbarna cementlapok a mintás lapok szegélyeként alkalmazva esztétikus kompozíciót alkotnak és arányosan zárják le a teret.

Cementlap Szentendrén

Diagonálisan felhelyezett színes cementlapok patchwork-szerű alkalmazása teljesen más érzetet kelt, mint a szokásos.

Cementlap Szentendrén

Az egyszínű cementlapok akár mintás lapok mellett is felhasználhatók, így könnyítik a minta sűrűségét. Nagyszerű érzés számunkra, hogy megismertethetjük Önökkel az 1909 óta fennálló üzem esztétikus termékeit.

Hívjon minket bizalommal, állunk rendelkezésére!

AC Design - Különleges burkolatok

www.acdesign.hu

Telefon: +36 70 3688 300 vagy +36 20 9577 682 

E-mail: acdesign@acdesign.hu

AC Design logo