Farrow & Ball tradicionális angol festék és tapéta bemutatóterem

Gyönyörű, egyedi tapétákat, valamint páratlan minőségű és színmélységű festékeket kínálunk a tökéletes enteriőr megalkotásához és régi felületek újjávarázsolásához.

Elérhetőség:

Web: https://www.naturaliiconcept.hu/naturalii-eco/farrow-and-ball-festekek
Cím: 1054 Budapest, Báthory utca 15. Térképen
Telefon: 06 (20) 333-7979
Mobil: 06 (20) 333-7979
shop@naturaliiconcept.hu

Festékeink színmélysége és szépsége párját ritkító. Minőségi színezőanyagokat és gyantát használunk, nem pedig alacsony minőségű „kitöltőanyagot”, ezáltal színeink mélyek és ragyogóak, amit gyakran „Farrow & Ball-hatásként” emlegetnek. Sok más gyártótól eltérően, mi kizárólag a természetben előforduló színezőanyagokat használunk fel, például a legtisztább umbraföldet, amelyhez természetes hozzávalókat adunk, mint például mészkő, gitt, lenolaj és kaolin.

A Farrow & Ball festett tapéták egyedülállóak abban a tekintetben, hogy saját, környezetbarát vízbázisú festékeinket és hagyományos gyártási technológiánkat alkalmazzuk. Valamennyi mintás tapétánkat tömbnyomással állítjuk elő, a csíkozottak pedig vályúnyomással. A tapéták megrendelésre készülnek Dorsetben található gyárunkban, amely 1946-os megalapítása óta vállalatunk központja. A Farrow & Ball forgalmazója a FAB Color Hungary Kft.

Galéria

Cikkeink

Új színek a Farrow and Ball festőpalettáján

Új színek a Farrow and Ball festőpalettáján

Kilenc új színnel bővült a Farrow and Ball angol festék- és tapétagyártó színpalettája. A színeket nemcsak falra, hanem bútorokra, fémre, fára is kenheted így egységes, és egymást kitűnően kiegészítő enteriőrt alakíthatsz ki.