Erre az alkalomra a ’40-es évek által ihletett tapétakollekciót alkottak meg a cég dizájnerei, korabeli mintákból kiindulva. Mint minden Farrow & Ball tapéta, új kollekciónk darabajit is hagyományos módszerekkel gyártják, és a Farrow&Ball festékekkel festik, a már megszokott kimagasló minőségben.

Fedezze fel velünk a jubileumi kollekciót:

Enigma

Farrow and Ball Enigma tapéta

Farrow and Ball Enigma tapéta

Farrow and Ball Enigma tapéta

A kifejezetten szecessziós, Art Deco jegyeket viselő tapéta arról a kódfejtő szerkezetről kapta a nevét, amelyet társaival, Alan Turing fejlesztett, és amivel a németek titkos kódjait meg tudták fejteni. A kódfejtő nagyban hozzájárult az Angolok győzelméhez a háborúban. Ráadásul Turing nem csak nemzeti hős, de a dorseti vidékhez is kötődött, mivel iskolái egy részét itt végezte.

Gable

Farrow and Ball Gable tapéta

Farrow and Ball Gable tapéta

Farrow and Ball Gable tapéta

Ez a játékos, mozgalmas, és bájos tapéta az Angol táj képeit foglalja magában, az apró falvakkal, bolyhos bárányokkal, a kertben szaladgáló háziállatokkal, a vidék vidám jeleneteivel. Mindezt kiegészítik a Farrow&Ball színek által megteremtett változatos színvariációk.

Arcade

Farrow and Ball Arcade tapéta

Farrow and Ball Arcade tapéta

Farrow and Ball Arcade tapéta

Ebben a tapétában találkozik a tradíció és modernitás. A ’40-es évek dizájn robbanása, például az Eames házaspár által megteremtett ikonikus darabok új trendeket hoztak a lakberendezésben, és ezek a bútorok a mai napig meghatározó elemei a lakáskultúránknak. Ugyanakkor a háború utáni Angliában meg volt az igény a tradíciókhoz megnyugtató biztonságára is. Ezt ötvözi az Arcade tapéta kollekció, modern vonalvezetésével, de növényi motívumokra emlékeztető formavilágával.

 Farrow & Ball angol festék és tapéta

FAB Color Hungary Kft.

Farrow & Ball Bemutatóterem és lakberendezési szaküzlet
Üzletünk címe: 1055 Budapest, Szalay u. 4.

Telefon: (20) 333-7979

www.naturaliiconcept.hu