InnoSteel Design – Corten acél beltérben és kültérben

Acélok a design szolgálatában. Egyedi térelválasztót, virágládát, bútort, vagy dekorációt szeretne? Corten és felületkezelt acél termékek tervezése, gyártása, kivitelezése.

Elérhetőség:

Web: http://www.innosteeldesign.hu/
Cím: 1067 Budapest, Eötvös utca 27. Térképen
Mobil: 0630/681-3773
ildi.kincses@innosteeldesign.com

Termékeink számos belsőépítészeti és kertépítészeti elképzeléshez hozzáigazíthatóak azáltal, hogy corten acélból, rozsdamentes acélból és széles színválasztékkal elérhető porfestett acélból és alumíniumból készülnek. A felhasznált technológiák közül kiemelkedő a lézervágás, az így kapott áttört felületek egyedi és különleges látványt nyújtanak.

A corten acél új felületet ad a megszokott anyagokkal szemben. Nagy korrózióálló képessége miatt a folyamatos felületkezelés elhagyásával egy környezettudatosabb, környezetkímélőbb élettér kialakítására nyújt lehetőséget. Megjelenése extravagáns, egyedi, rendkívüli harmóniát alkot a természettel, ugyanakkor varázslatos hangulatot teremt a belső terekben is. Jól illik letisztult formájú épületekhez, modern belső terekhez és kertekhez egyaránt.

Szolgáltatásaink:

  • formatervezés
  • látványtervek készítése
  • gyártás, helyszíni szerelés

 

Galéria

Cikkeink

Acélos formák és fények egysége

Acélos formák és fények egysége

A modern enteriőrök és exteriőrök kialakításában az acél formatervezéshez kapcsolódóan is elengedhetetlenül fontos, de nem elégséges a megfelelő fények megválasztása.