InnoSteel stand az Otthon Design Ősz kiállításon dekorpanelek

Az InnoSteel Design a kifejezetten egyedi, lakberendezési fém elemekre specializálódott, fiatal vállalkozás 2016-ban corten acél növénytartóival mutatkozott be először kiállításon, a Lakberendezők Országos Szövetségével közös standon. Idén már egy egész InnoSteel otthont alkottak meg, melynek egyedi hangulatú tere az OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár galériájának nyitóképére is felkerült.

A sikeres bemutatkozás révén egyre többekhez jut el az az innovatív hozzáállás, amit az InnoSteel képvisel a fém megmunkálás hazai szegmensében. Az egyedi megrendelések kiszolgálását továbbra is szem előtt tartva alakították ki a sorozatgyártásnak egy olyan speciális formáját, melyben a személyre szabott, egyedi igényeket figyelembe véve alkotnak különleges enteriőröket. Adott sablon panelen belül a megrendelő széles kínálatból választhatja ki a mintát, a felületkezelést, a porfestés árnyalatát, a lapok elhelyezésének stílusát. Ennek az új iránynak az első nyilvános szereplése a 2018-as HUNGEXPO OTTHON Design Ősz kiállításon kialakított önálló, egyedi standon volt.

InnoSteel stand az Otthon Design Ősz kiállításon

InnoSteel stand az Otthon Design Ősz kiállításon és akik berendezték

Festett acél virágtartók

InnoSteel stand az Otthon Design Ősz kiállításon Lanka ülőbútorral

FORMATERVEZETT ACÉL
Az InnoSteel Design nem egyszerű lemezmegmunkálást kínál, hanem formatervezést nyújt. A magas színvonal, minőség és érték garanciája, hogy a végső simításokat igény szerint ötvös végzi el a terméken. Így válnak milliméternyi igényességgel készülő berendezései az exkluzív otthonok ékszereivé. A fémeket uralva olyan nívós otthont varázsolhatunk magunknak, mellyel nemcsak vendégeinket nyűgözzük le, de mi magunk is örömmel ébredünk benne minden nap. A kiállításon bemutatott termékek most kedvező áron vásárolhatóak meg az InnoSteel Design weboldalán.

InnoSteel stand az Otthon Design Ősz kiállításon

Együttműködő partnereink, társkiállítóink, akik nélkül a stand nem jöhetett volna így létre:
A tér tervezője: Juhos Lehel, aki egységbe formálta saját acélelemeinket a standon megjelenő Krionnal.
Növénydekorációink megálmodója: Déri Diána, aki a kerti hangulatot „otthonunk” köré most is megalkotta. 

Déri Diána, Juhos Lehel és Kincses Ildikó

A kiegészítők szállítója: a NezozeN, akik a Juhos Design Studio által kifejezetten a standunkra tervezett lakberendezési elemeiket és egyéb Krion akril anyagból készített termékeiket mutatták be.

Innosteel logo

InnoSteel Design – Corten acél beltérben és kültérben

BUDAPEST - TELEFON: 06 30/681-3773

www.innosteeldesign.com