Képesnek kell lenni a funkciónak megfelelő és időtálló minőségi anyagok kiválasztására is. Az elmúlt év során megrendelőinknek köszönhetően több olyan projekten is dolgozhattunk, ahol az ügyfeleink a fények kialakítására is nagy hangsúlyt fektettek a tervezés során. Az alábbiakban, ezen munkáinkról készült képekből válogattunk.

Corten acél oldalfal

Ha belépünk a lobbyba, a recepciós pult két oldalán található installációk egymás tükörképei. A recepciós pulttal szemközt ezen installációk negatívjai láthatók. A perforált corten acél táblák mögé is LED megvilágítás került.

Perforált corten acél táblák

Perforált corten acél táblák

Tervezés: Szenes Design Studio | Generál: Buszer Zrt.    
Gyártás, tanácsadás: InnoSteel Design | Fotók: Dunavölgyi Zsolt

Korábban sokat tapasztaltam, hogy a fémek kapcsán ritkán találkozik az ipari profizmus és a művészet.  Akkor lesz egyedi és pontosan megvalósítható a megrendelői elképzelés, ha már a folyamat elejétől egy designer dolgozik együtt az ügyféllel. A következő képek is egy ilyen együttműködés eredményei, ahol a panelek mögé a beépítésre kerülő led világítás gyönyörűen ki fogja emelni az installáció egyes elemeit és kiváló hangulatvilágítást kölcsönöz a terasznak az esti órákban.

Tervezés: Lévay Ariel | Gyártás: InnoSteel Design

Tervezés: Lévay Ariel | Gyártás: InnoSteel Design

Tervezés: Lévay Ariel | Gyártás: InnoSteel Design

Tovább lépve a kertbe, az acél növénytartók környezetébe szintén helyezhetünk el világítást. Tekintsünk rájuk bátran hangulatvilágításaink eszközeiként, amivel barátságosabbá, meghittebbé tehetjük a szabadban töltött órákat. Helyezzük a megvilágítást az acél növénytartók mellé, vagy rejtsük el a belsejében, akár perforált felületeken keresztül engedjük tükröződni.

Déri Diána, Innosteel együttműködés acél növénytartó

Exteriőr: Déri Diána

Decastelli corten acél megoldások kültéren

Decastelli corten acél megoldások kültéren

Decastelli corten acél megoldások kültéren

Decastelli acél növénytartó

Forrás: Decastelli


Innosteel logo

InnoSteel Design – Corten acél beltérben és kültérben

BUDAPEST - TELEFON: 06 30/681-3773 

www.innosteeldesign.com

 Innosteel corten acél kerti növénytartó

Teraszvilágítás