Természetes Kövek Háza

Jura mészkő padlólap és falburkolat

A Természetes Kövek Háza budaörsi bemutatótermében beltéri és kültéri Solnhofeni és Jura mészkövek értékesítésével foglalkozik.

Elérhetőség:

Web: https://www.termeszeteskovekhaza.hu
Cím: 2040 Budaörs, Károly király u. 16. Térképen
Telefon: +36 23 500-770
Mobil: +36 20 589-5912
info@termeszeteskovekhaza.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

A németországi Solnhofeni és Jura mészkövek képviseletét látjuk el Magyarországon. Több német gyártóval állunk kapcsolatban, akik elsősorban saját bányáikból nyert mészkövekből állítanak elő padlólapokat, csempéket, homlokzati burkolólapokat, lépcsőelemeket, ablakkönyöklőket stb. Ez a két mészkő világhírű, nem csak Európában ismert, hanem Amerikában és a Távol-Keleten is. Érthető tehát, hogy itthon is egyre nagyobb a kereslet irántuk.

Cégünk megalakulása óta minden évben kiállítunk a Construma építőipari Szakkiállításon. Dinamikusan fejlődő cégünk Márkakereskedői hálózata már az ország számos területén áll a vásárlók rendelkezésére.

Legfontosabb termékeink: Jura mészkő, Solnhofeni mészkő, Anröchtei mészkő, Római Travertin, Ablakpárkány, ablakkönyöklő, Faldekoráció, Kókuszmozaik falburkolat, Kő mozaik, Rusztikus falburkolatok
Falburkolat fából, Hasított kő, terméskő, Gránit, bazalt, Ultravékony pala, Fahatású padlólap, Kőmosdók
Kőápoló és kőtisztító szerek, Ragasztók, fugázók, Lakberendezési tárgyak.

Galéria

Cikkeink

Tippek előszobai burkolat választásához!

Tippek előszobai burkolat választásához!

Az előszoba burkolatának kiválasztása ugyanolyan fontos, mint más helyiségeké. Bár az előszoba alapterülete elmarad a többi helyiségétől tudatos tervezéssel sok bosszúságtól óvhatjuk meg magunkat.