Gyerekszoba könnyen tisztítható burkolat

A Természetes Kövek Háza lakberendezőjének segítségével mutatunk néhány burkolat különlegességet is, amit a sztenderd típusokon kívül is felhasználhatunk a gyerekszoba kialakításakor. 

A gyerekszobába, - hasonlóan más berendezési tárgy kiválasztásához – a burkolatot is körültekintően kell választanunk. Az elsődleges szempont, hogy a burkolat semmilyen formában ne tartalmazzon egészségre ártalmas anyagot, tartós legyen, meleg összhatást keltsen és esztétikus is legyen. Ezeknek a kritériumoknak legjobban a természetes padló- és falburkolatok felelnek meg a legjobban. 

Padlóburkolatok
Gyerekszobába a padlóra kizárólag melegburkolat javasolt. Ide tartozik a valódi fa parketta, a hajópadló, a parafa és a minőségi laminált parketta, melyeket természetes alapanyagú, antiallergén szőnyegek tehetnek változatosabbá. A szőnyegpadló bár szintén melegburkolat a nehezebb tisztán tarthatósága miatt nem javasolt. Padlófűtés esetén pedig kifejezetten káros lehet, mert a levegőben megnő a szálló por aránya. 

Gyerekszoba fa padló

Gyerekszoba fa falburkolat

Laminált parketta gyerekszobába

Fa burkolatos gyerekszoba

Falburkolatok
A padlóburkolathoz anyagában és hangulatában nagyon jól illeszkedik a kókuszmozaik és a fa falburkolat. Ezekkel a különleges burkolatokkal díszhetünk egy-egy falszakaszt, a játszósarkot, de egy-egy falfelületet is burkolhatunk velük. Kellemes tapintású anyagok, amik segítségével már kis korban elkötelezetté tehetjük a gyerekeket a környezet szeretete iránt. A falburkolat azon túl, hogy védi a falat szigetelő szerepet is betölt. Gyerekszobában gyakran találkozunk a tapétával, ám mindenképpen érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy kreatív megoldás lehet a kókuszmozaik, illetve a festett rusztikus faburkolatok felhasználása. 

Falburkolat tömörfa

Festett tömörfa falburkolat

Kókuszmozaik falon gyerekszoba

Fehér kókuszmozaik

Natúr színű kókuszmozaik

Barna természetes burkolat

Faburkolat és könyvespolc

Stílusos gyerekszoba lakberendezés

Amennyiben még több információt szeretne a természetes anyagú, gyerekszobában is használható burkolatokról, akkor minden segítséget megkap a Természetes Kövek Háza bemutatótermeiben. 

Lakberendező segítségét kéri kőburkolata kiválasztásához? Lakberendező kolléganőnk szívesen segít a belső és a külső terek kialakításában és igényének megfelelő berendezésében.

A természetes kövek forgalmazója:

Természetes Kövek Háza

Természetes Kövek Háza
Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500 770 - Mobil: 06 20/589-5912

 és 2030 Érd, Szajkó u. 42.
Mobil: 06 20/557-4108

E-mail: info@termeszeteskovekhaza.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Várjuk Önt szeretettel!