2015 óta működik Tokaj-Hegyalja legendás dűlői közelében, Mádon a Botrytis Borhotel. Bár hagyományos értékeket képvisel, boutique hotelként mégis egyedülálló a térségben. Mivel egyre nőtt Mádra látogatók száma, a megnövekedett kereslet miatt a szálláshelyet is bővíteni kellett. Kézenfekvőnek tűnt a szálloda melletti telek megvétele és meg is kezdődött az építkezés. 

Mádi Borhotel bővítés

Borhotel Mád szállodai szoba

A folyamatosan teltházas szálloda régi és új épületszárnyát egy átjárófolyosóval kötötték össze.  Ennek az épületrésznek a padlójára és lépcsőire a magas kopásállóságú, tömör szerkezetű német Jura mészkövet választottak a budaörsi Természetes Kövek Háza burkolatválasztékából.

Lépcső jura mészkővel

Barna foltos jura mészkő

Csúszásmentes lépcsőlap

Mészkő padlólap közlekedőbe

Mivel a Jura mészkő felülete zárt, ezért nem kell tömíteni, így nagy igénybevételnek kitett területekre is tökéletesen alkalmas.

Mészkő padlólap természetes kő

Fényes felületű mészkőlap hotelben

Kiváló műszaki paraméterei mellett az esztétikumnak is nagy szerep jutott a burkolat kiválasztásakor. A Jura mészkő barnás mintázata szépen egészíti ki a nyílászárók alapszínét, a letisztultságot hangsúlyozó fehérre festett falak pedig barátságos eleganciát visznek a belső terekbe.

Mádi panoráma

Szöveg: Szalárdi Zsófia | Fotó: Oravecz István

A természetes kövek forgalmazója:

Természetes Kövek Háza

Természetes Kövek Háza
Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500 770 - Mobil: 06 20/589-5912

 és 2030 Érd, Szajkó u. 42.
Mobil: 06 20/557-4108

E-mail: info@termeszeteskovekhaza.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Várjuk Önt szeretettel!