Dalos Építőanyag – Jó minőségű építőanyagok és térkő burkolatok

A legnevesebb építőanyag és térkő gyártók kiváló minőségű építőanyagait és térköveit forgalmazzuk kedvező áron, folyamatos akciókkal, ingyenes anyagköltség számítással és országos házhoz szállítással.

Elérhetőség:

Web: https://www.dalostuzep.hu
Cím: 2081 Piliscsaba, Hosszúrét út 11.  Térképen
Telefon: +36 (26) 375-171
Mobil: +36 (30) 515-0354
info@dalostuzep.hu

A tizenöt építőanyag csoportból mindent beszerezhet, ami háza építéséhez vagy felújításához szükséges lehet. A falazáshoz szükséges okostéglák gerendákkal és áthidalókkal együtt. A tető fedésére az öt népszerű cserép márka teljes kínálata várja. A szigetelő anyagoknál a komplett hőszigetelő rendszereken kívül az Austrotherm polisztirol és a Rockwool kőzetgyapot termékeinek teljes választéka várja. Nem hiányoznak a vakolatok és a korszerű készkémények sem. Lakása átalakításához a Rigips gipszkarton lapok és profilok széles kínálatából választhat. Kertje csinosításához a Leier és Semmelrock térkövek teljes választékán kívül még a KK Kavics Beton, a Frühwald és a Barabás Téglakő teljes kínálata is rendelkezésére áll.

Termékeink:

Porotherm tégla, Leier tégla és zsalukő, Ytong falazóelemek, Baumit hőszigetelő rendszerek, Rockwool és Knauf, Insulation kőzetgyapot, Austrotherm polisztirol termékek, Bramac, Creaton, Leier, Tondach és Terrán tetőcserepek, Velux tetőtéri ablakok, Leier, Semmelrock, KK Kavics Beton és Frühwald térkövek, Barabás téglakő és térkő, Vakolat és vakolatrendszerek a Baumit, LB Knauf, Weber Terranova és a Sakret termékekből, Rigips gipszkartonok és profilok, Leier és Schiedel kémények

Szolgáltatásaink:

- Telefonos szaktanácsadás, választásban segítés
- Ingyenes építőanyag költségszámítás
- Országos házhoz szállítás

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink

Hogyan válasszunk tetőablakot?

Hogyan válasszunk tetőablakot?

Tetőablak választáskor az üvegezés mellett az ablak mérete, a tető hajlásszöge, a beépítés magassága és az ablak nyitási módja is számít.
A térkő burkolat 7 előnye a beton járdával szemben

A térkő burkolat 7 előnye a beton járdával szemben

Szeretné már felújítani kertje évtizedes beton burkolatát? Ha az unalmas szürke beton járdával szemben a térkő burkolat előnyeiről próbálja meggyőzni magát, akkor biztos szeretné tudni, hogy milyen érveket állíthat csatasorba a térkő burkolat mellett?