KavicsPark - Beltéri falburkolatok, kültéri kőburkolatok

Több éves tapasztalattal rendelkezünk térburkolatok és beltéri kőburkolatok kivitelezése és értékesítése terén. Slate-Lab ultravékony kőburkolatok kizárólagos képviselete.

Elérhetőség:

Cím: 9022 Győr, Bécsi út 14. Térképen

Weboldalunk: https://kavicspark.hu

Mobil: +36 30 147 6740
info@kavicspark.hu


Házhoz szállítás:

A győri székhelyű KavicsPark kínálatában megtalálhatók a nagy formátumú kültéri burkolólapok széles választéka. Ennek a méretkiosztásnak rengeteg előnye van a kisebb térburkolatokkal szemben és ami a legfontosabb, hogy pénztárca barátmegoldást jelentenek. Olyan termékeket kínálunk az ügyfeleinknek amelyekkel számos burkolási feladatot tudnak egyszerűen megvalósítani a kültéren, a teraszon és házon belüli helyiségekben. 

Térburkolataink 90%-a 8 cm vastag. Egyedi színvilág és méretek jellemzik a választékot. Főbb termékkörök: térburkolatok, falburkolatok, kerítéselemek, parképítési elemek, díszkavicsok, teraszlapok
A Kavicspark a Slate-Lab burkolatok kizárólagos forgalmazója Magyarországon és Szlovákiában. A Slate-Lab egy egyedi eljárással készült ultravékony kő falburkolat. Kültérre, beltérre egyaránt alkalmazható, hajlítható, bármilyen felületre felvihető, hőálló, fagyálló. Általuk sokkal gyorsabb és kedvezőbb árú a kivitelezés, és mivel nagyon könnyű, a szállítása is jóval olcsóbb. 3 m2-es lapokban kapható.

Keresse fel a KavicsPark weboldalát, ahol az aktuális burkolatok aktuális választékát tekintheti át!

Galéria

Cikkeink