A kültéri konyha jó szolgálatot tesz az év azon időszakában, amikor már kellemes az időjárás, több időt töltünk a szabadban, és függetleníthetjük magunkat a beltéri konyhától, ami leegyszerűsíti a munkafolyamatokat. 

Outdoor kitchen

A kültéri konyha tervezésekor érdemes olyan anyagokat választani, amelyek nemcsak esztétikusak, hanem egész évben tartósak és ellenállnak a változó, helyenként szélsőséges időnek is. A hagyományos kültéri konyhák általában rusztikusabb megjelenésűek, míg a modernebb konyhai kialakítások jellegzetes kontrasztos árnyalatokat és egyedi textúrákat tartalmazhatnak. Érdemes a konyhánkat fedett környezetben kialakítani, illetve egy szélvédettebb sarokban. Tervezéskor gondoljuk át, hogy hol legyen víz, elektromos áram vagy igény esetén gáz kiállásunk. 

A grillszigetet úgy tervezzük meg, hogy extra helyet biztosítson az ételek elkészítéséhez. A konyha egy része az italok készítésébe is besegíthet, így ide akár bárasztalt is építhetünk. A bárszékek további ülőhelyeket biztosítanak az alkalmi étkezésekhez. A szabadtéri pizzasütő kiváló alternatívája a hagyományos grillsütőknek. Nem csak pizzasütéshez kiváló, valójában számos különféle ételt készíthetünk el a segítségével, beleértve a steaket, a csirkét és a halat is!

Burkolatok és kövek kültéri konyha építéséhez

Ha azt tervezi, hogy a legtöbb főzést a szabadban készíti a forró nyári hónapokban, akkor fontos, hogy egy mosogató is kerüljön a konyhaelemek közé, ami az ételkészítésben elengedhetetlen.  Ugyanígy tervezhető mosogatógép vagy borhűtő is.  

A kültéri konyhánk megjelenése nagyban függ az építőelemek típusától és anyagától. A tűzrakókhoz hasonlóan itt is a környezet jellemzőihez, a kültéri bútorokhoz kell igazítanunk a stílust. Egy rusztikus vagy mediterrán dizájnnal nem lőhetünk mellé, a változatos kőburkolatok segítenek ebben. A Kavicspark változatos kőburkolatainak segítségével sokkal könnyebb lesz a választásunk. 

Kültéri konyha

Ne feledje, hogy a burkolatok költségei általában a projekt költségvetésének mindössze 20% -át teszik ki.  A többi 80%-ot az építéshez felhasznált munkaerő és egyéb anyagok teszik ki. Kérjen egyedi ajánlatot a kiválasztott burkolatokra az alábbi elérhetőségeken! 

KAVICSPARK 

Telefon:  +36 20 596 6181
E-mail:  info@kavicspark.hu

Web:   www.kavicspark.hu